Miércoles, 24 de julio, 2019  |  
L’Ajuntament d’Almassora renova la campanya ‘El pipí em destrueix’ per a protegir els fanals de l’orin dels gossos L’Ajuntament d’Almassora renova la campanya ‘El pipí em destrueix’ per a protegir els fanals de l’orin dels gossos

- 6 enero, 2019 -

Ha editat altres 200 banderoles que repartirà entre el nucli urbà i la platja amb un pressupost aproximat de 1.900 euros L’Ajuntament d’Almassora renova la campanya ‘El pipí em destrueix’ per a protegir els fanals de l’orin dels gossos

Ha editat 200 banderoles que repartirà entre el nucli urbà i la platja amb un pressupost aproximat de 1.900 euros

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora editarà de nou la campanya de conscienciació per a protegir els fanals de l’enllumenat públic dels orines dels gossos, problemàtica estesa en diferents zones del municipi que obliga a invertir recursos propis en la reposició del mobiliari. “El pipí em destrueix” és el lema de les 200 banderoles que el Servei Municipal de Manteniment i Logística instal·larà en els punts més afectats per l’incivisme de determinats amos de mascotes.

El departament de Medi Ambient, a càrrec de María José Tormo, en coordinació amb el SMML, dirigit per Joan Antoni Trenco, determinaran les zones on s’instal·laran a partir de la setmana vinent els adhesius per a alertar de la corrosió dels fanals per l’orina dels animals. La campanya segueix la línia de l’activada al febrer de 2018 per a sensibilitzar a la població del cost que té per a les arques municipals la renovació dels equips d’enllumenat a conseqüència de l’incivisme.

L’edició de 200 banderoles té un pressupost aproximat de 1.900 euros. Els adhesius es col·locaran en els fanals més danyats perquè els propietaris de gossos es consciencien de la necessitat de buscar espais adequats perquè les mascotes facen les seues necessitats. “A més de sensibilitzar a la població del cost econòmic i estètic d’aquesta mala pràctica, també volem traslladar un missatge de respecte al veïnat, al mobiliari públic i als habitatges privats les façanes dels quals es deterioren també pel mateix motiu”, ha declarat Joan Antoni Trenco.

En l’aposta per millorar la convivència ciutadana, el departament de Medi Ambient ha incidit en la necessitat d’utilitzar els diferents serveis que posa a disposició el consistori per a mantindre Almassora neta. És el cas del telèfon de recollida gratuïta de voluminosos (964216134). Els usuaris, a través de la cita prèvia, poden traure a la porta de casa els dilluns tots aquells estris que no necessiten a cost zero.

D’altra banda, aquest departament ha editat 2.500 fundes perquè els escolars d’Infantil i Primària porten l’esmorzar al col·legi sense necessitat d’utilitzar diàriament plàstics ni paper d’alumini com a embolcall. Les carmanyoles començaran a repartir-se en uns dies en els sis centres educatius de la localitat amb l’objectiu de reduir el consum en origen. “Totes les iniciatives tenen una mateixa meta: millorar Almassora i fer del nostre un planeta millor amb xicotetes accions”, segons Tormo.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *