Miércoles, 20 de noviembre, 2019  |  
Martí lloa la labor del Feslloc per la promoció de la música en valencià Martí lloa la labor del Feslloc per la promoció de la música en valencià

- 14 julio, 2019 -

El president de la Diputació visita el festival celebrat a Benlloch, punt de trobada i referència per a molts joves de tota la Comunitat Martí lloa la labor del Feslloc per la promoció de la música en valencià

El president de la Diputació visita el festival de Benlloch punt de trobada i referència per a molts joves de tota la Comunitat

Castellón Información

El president José Martí ha visitat el Feslloc, un festival nascut en 2007 per a promocionar la música en valencià, que hui és punt de trobada i referència per a molts joves de tota la Comunitat Valenciana. Es tracta d’un certamen plenament consolidat que compta amb la col·laboració de la Diputació Provincial i l’eslògan de la qual és ‘Terra, llengua i feminisme’.

pepe Martí FestllocDurant la visita, el president ha estat acompanyat per l’alcalde de Benlloc, Ángel Ribes, la senadora, Ana Edo i la diputada provincial de Turisme, Virgina Martí.

José Martí ha manifestat que el Feslloc “és un d’aqueixos esdeveniments que necessàriament han de comptar amb el suport de la Diputació, perquè ajuda a impulsar l’oferta cultural d’una població com Benlloch i a generar activitat econòmica, que és just el que es necessita en els xicotets municipis d’interior”.

El president està convençut que “als pobles hi ha molt de talent que des de les institucions hem de donar suport”. En aquest sentit, ha reiterat el que ve repetint des de la seua presa de posició fa dues setmanes: que en el període 2019-2023 els pobles han de ser els vertaders protagonistes.

Perquè així siga, Martí es compromet a tindre un contacte molt directe amb els alcaldes, als quals vol escoltar i amb els quals pretén concertar totes aquelles mesures que puguen ajudar frenar la despoblació.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *