Martes, 14 de julio, 2020  |  
Peníscola habilita 1000 places d’aparcament gratuït per a aquest estiu al nucli urbà i Peñismar Peníscola habilita 1000 places d’aparcament gratuït per a aquest estiu al nucli urbà i Peñismar

- 23 julio, 2019 -

Rovira indica que el consistori ha arribat a acords amb particulars i ha adequat les instal.lacions Peníscola habilita 1000 places d’aparcament gratuït per a aquest estiu al nucli urbà i Peñismar

Rovira indica que el consistori ha arribat a acords amb particulars i ha adequat les instal.lacions

Castellón Información

Amb l’arribada de la temporada alta, el parc automobilístic en la localitat es multiplica exponencialment i, amb açò, l’incremnet del trànsit rodat i la demanda de places d’aparcament.

L’àrea d’Urbanisme, l’àrea de Governació i Policia Local, juntament amb la Brigada d’Obres i Serveis han acabat l’adequació de set solars per a la ubicació de noves places de pàrquing gratuïtes. Dos solars al C. de Teruel, cantonada amb el camí dels Abellers, amb capacitat per a 400 places; tres solars entre Av. de l’Estació i el cementeri municipal, amb 400 places, s’han anat habilitant al llarg de l’inici de l’estiu. A aquestes se sumen les 200 noves places d’aparcament gratuït habilitades en el solar ubicat en la zona del Puntarró, a l’Av. de Pigmalión. També comptem amb 50 noves places en la zona de la Caleta, al carrer de Castelló.

Més de 1000 places en total en el nucli urbà, suburbà i l’extensió turística de Peñismar, “gràcies a acords aconseguits amb particulars per part de l’Ajuntament que, a més, ha adequat les instal·lacions, les ha senyalitzat i les ha habilitat per al trànsit rodat i l’allotjament de vehicles estacionats” ha explicat el regidor d’Urbanisme, Jorge Rovira.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *