Sábado, 11 de julio, 2020  |  
3000 ballarins i ballarines arribaran a Peníscola en octubre amb la celebració d’un concurs nacional de ball 3000 ballarins i ballarines arribaran a Peníscola en octubre amb la celebració d’un concurs nacional de ball

- 26 julio, 2019 -

La modalitat a concurs és el ball en línia, durarà quasi tot el mes i s’hi generaran més de 18.000 pernoctacions 3000 ballarins i ballarines arribaran a Peníscola en octubre amb la celebració d’un concurs nacional de ball

L’organització pretén internacionalitzar el certamen per a l’any següent, en el qual es preveu repetir la iniciativa

 

 Castellón Información

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha confirmat la celebració d’un concurs nacional de ball en línia en la ciutat, entre els dies 6 i 27 d’octubre.

Més de 3000 ballarins es donaran cita en la Ciutat a la Mar al llarg del mes, cosa que generarà més de 18.000 pernoctacions.

Els participants en el concurs sénior són majors de 55 anys i procedeixen de diversos punts de la geografia nacional.

Com a activitats complementàries, el consistori ha programat visites guiades a al ciutadella i col·labora en l’organització de la final del concurs, que tindrà lloc l’últim cap de setmana del mes.

La regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, ha recordat “la importància de consolidar esdeveniments amb vocació de continuïtat fora de la temporada alta”, així ha recordat també el congrés que reunirà, el mes de novembre en la ciutat, més de 850 agències de viatges independents.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *