Martes, 21 de mayo, 2019  |  
Peníscola serà membre titular de la Comissió Plenària de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents Peníscola serà membre titular de la Comissió Plenària de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents

- 27 febrero, 2019 -

Martínez destaca que la localitat aporta un "valor com son les platges i per els seus bons serveis i recursos" Peníscola serà membre titular de la Comissió Plenària de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents

Martínez destaca que la localitat aporta un “valor com son les platges i per els seus bons serveis i recursos”

Castellón Información

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha assistit avui en la Secretaria d’Estat de Turisme, a l’acte de Constitució dels òrgans de govern de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents d’Espanya. Peníscola forma part, juntament amb la resta de municipis integrants de la Xarxa, de la Comissió Plenària, amb el compromís de treballar conjuntament en la consecució dels objectius d’aquesta, que es concreten a fomentar la centralitat de les destinacions en la definició de les polítiques públiques turístiques, la transferència de coneixements i la cooperació entre destinacions i indústria.

Durant l’acte d’avui a Madrid, Martínez ha firmat amb la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver, el Protocol General d’Actuació per a la participació, impuls, suport i promoció de la Xarxa, per contribuir a garantir el lideratge d’Espanya en matèria d’intel·ligència turística.

“Compromesos amb el treball conjunt de la Xarxa de destinacions, seguirem treballant en la planificació estratègica de la destinació, amb la inclusió de l’aposta per la intel·ligència turística que ens facilitarà, amb projectes concrets, la millora de la competitivitat de la destinació” ha explicat l’alcalde.

La sostenibilitat, la capacitat de càrrega de les mateixes destinacions, la millora de l’experiència turística i la millora de la qualitat de vida de la població resident són els objectius comuns del conjunt de destinacions que integren la Xarxa. Peníscola, després d’haver efectuat el prediagnòstic, es troba en la fase de diagnòstic de la destinació i l’elaboració del seu pla director pel qual definirà accions concretes a desenvolupar.

“Nosaltres apostem per les nostres platges, per comptar amb platges intel·ligents, per ampliar els treballs de gestió a la resta de recursos i serveis” ha ampliat Martínez.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *