Lunes, 13 de julio, 2020  |  
Peníscola acull amb diferents activitats a quasi 200 nens d’infantil i primària a la seua Escola d’Estiu Peníscola acull amb diferents activitats a quasi 200 nens d’infantil i primària a la seua Escola d’Estiu

- 30 julio, 2019 -

El Musical Summer School arriba per centrar-se en el món de la música per poder apropar aquesta disciplina als distints infants Peníscola acull amb diferents activitats a quasi 200 nens d’infantil i primària a la seua Escola d’Estiu

El Musical Summer School arriba per centrar-se en el món de la música per poder apropar aquesta disciplina als distints infants

Castellón Información

L’escola d’Estiu de Peníscola acull, un anys més, quasi 200 xiquets i xiquetes d’educació infantil i primària, que s’hi inscriuen setmanalment per gaudir de la realització d’activitats refrescants, d’excursions i tallers. A més a més, enguany arriba el Musical Summer School, que se centra en el món de la música per intentar apropar aquesta disciplina als xiquets i xiquetes que hi participen. També com a novetat es diferencia el ‘Mindfulness’, unes sessions de relaxació que han encantat fins i tot als més menuts.

escola estiu peniscola

El mes de juliol, amb la matrícula al complet, ha comptat amb multitud d’activitats: excursions al mercat de Vinaròs, Aquarama, el nucli antic de la ciutat de Peníscola o l’acampada nocturna. Per altra banda, aquest mes d’agost arranca amb 138 inscrits, que podran gaudir de noves activitats i sortides. La inscripció pot realitzar-se encara en línia a través de la pàgina web ‘www.escolaestiupeniscola.es’ o en l’oficina del carrer de Vilanova d’Avinyó, 63.

L’escola d’estiu de Peníscola està dirigida a nens i nenes amb edats compreses entre els 2 i els 12 anys. La regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol ha indicat: “Les activitats s’adapten per trams d’edat i es divideixen per setmanes o quinzenes, en diferents horaris per ajustar al màxim l’oferta a les necessitats de cada unitat famíliar”.

escola estiu peniscola

En l’Escola d’Estiu de Peníscola es busca la fusió de les arts amb l’esport, i la inclusió d’esports alternatius – com Kangoo Power i Zumba – amb excursions i activitats artístiques. Per exemple, els nens realitzen manualitats amb materials que es recullen de la platja (petxines, arena…), participen en tallers de cuina…

En aquesta última, els participants més menuts aprenen a fer senzills snacks per si mateixos. També l’Escola té tallers de robòtica on els xiquets i xiquetes desenvolupen les seues habilitats d’STEM (acrònim anglés per a Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

L’Escola d’Estiu de Peníscola tancarà les portes fins a l’any que ve amb el Festival de Final de Curs. Aquest, és un dels programes de més èxit de l’àrea de Benestar Social:  “És un projecte social que pretén conciliar la vida laboral amb la familiar en mesos en què la majoria de famílies de la nostra població estan dedicades al sector serveis per la temporada turística”, ha explicat la María Jesús Albiol.

escola estiu peniscola

La gran varietat d’excursions i propostes relacionades amb l’esport i la psicomotricitat són molt atractives per als més menuts. Però, a més, totes les activitats tenen un vessant lúdic amb objectius basats en l’educació en valors i el treball en equip.

L’Escola d’Estiu de Peníscola “és un projecte lúdic educatiu de gran envergadura”, ha assenyalat  per la seua banda el alcalde, Andrés Martínez.  L’alcalde ha conitnuat manifestant: “Els xiquets gaudeixen d’activitats de robòtica educativa, tallers de cuina, esports alternatius, la pràctica d’experiments o jocs en anglés”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *