Viernes, 20 de septiembre, 2019  |  
Participativa Crida a la Festa vespertina amb pregó a càrrec dels membres de la Colla Gegantera a Vila-real Participativa Crida a la Festa vespertina amb pregó a càrrec dels membres de la Colla Gegantera a Vila-real

- 10 mayo, 2019 -

S’ha inaugurat la Fira d’Atraccions i enguany s’han tornat a repartir 2.000 tiquets-invitacions perquè cap xiquet es quede sense fira Participativa Crida a la Festa vespertina amb pregó a càrrec dels membres de la Colla Gegantera a Vila-real

S’ha inaugurat la Fira d’Atraccions i enguany  s’han tornat a repartir 2.000 tiquets-invitaci entre les associacions, fundacions i entitats. Cal assenyalar que s’ha aprofitat l’acte d’inauguració per a fer un xicotet homenatge amb diplomes commemoratius a dos feriants que es jubilen.

Castellón Información

 

DSC_3807

 

Participativa i animada Crida a la Festa vespertina. Ha comença puntual a les 19.00 i ha sigut en el cor de la Plaça Major. Després de la lectura del pregó de Batiste Carceller a càrrec dels membres de la Colla Gegantera i de la reina de Festes i les dames de la cort d’honor, s’ha oferit una cercavila amb la Colla Gegantera i la xaranga Banana Boom.

També ha tingut lloc la inauguració de la Fira d’Atraccions, que està instal·lada al costat del jardí de Jaume I. El regidor d’Economia, Xavier Ochando, així com reina i dames i la cort d’honor i diferents representants municipals han participat a l’esdeveniment, organitzat per l’Associació d’Atraccions de Fira de Vila-real (AFEVIL) i la Junta de Festes.

Cal assenyalar que, enguany, seguint amb l’acció que va implantar de nou aquest equip de govern, s’han tornat a repartir 2.000 tiquets-invitació per a la fira entre les associacions, fundacions i entitats que col·laboren amb Serveis Socials perquè cap xiquet o xiqueta es quede sense fira, independentment de la seua situació personal, familiar o econòmica. A més, enguany com a novetat i en col·laboració amb el projecte XiCaEs de la Fundació Caixa Rural, s’obrirà el dijous de 16.00 a 18.00 hores sense música, ni altres estímuls audiovisuals perquè els joves amb el trastorn de l’espectre autista (TEA) que formen part dels projectes de la fundació -i qualsevol que es vulga apropar- puguen gaudir de la fira d’una forma més inclusiva.

“Des de la Regidoria d’Economia volem agrair especialment la sensibilitat d’AFEVIL i del seu president, Enrique Villanueva, que no només mantenen viva una tradició indispensable de la Fira i Festes de Sant Pasqual sinó que, a més, l’adapten als nous temps fent-la el més inclusiva posible”.

D’altra banda, cal assenyalar que s’ha aprofitat l’acte d’inauguració per a fer un xicotet homenatge amb diplomes commemoratius a dos feriants que es jubilen. AFEVIL, d’altra banda, ha lliurat un diploma a Ochando per la Expo bonsaiscol·laboració dels darrers anys en la promoció d’una tradició de les festes, com és la fira d’atraccions.

També s’ha celebrat la inauguració de l’exposició de bonsais que estarà a la Casa dels Mundina fins aquest diumenge 12 i que es podrà visitar en horari de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores. L’alcalde, José Benlloch, ha visitat la mostra, organitzada per l’Associació La Plana Amics del Bonsai.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *