Sábado, 24 de octubre, 2020  |  
Alejandra Bria, Carme Sáez i María Pérez guanyen el concurs fotogràfic ‘Orpesa Poble Antic’ Alejandra Bria, Carme Sáez i María Pérez guanyen el concurs fotogràfic ‘Orpesa Poble Antic’

- 27 septiembre, 2020 -

Les 20 obres finalistes romandran exposades al museu d'Orpesa fins al proper 4 de desembre Alejandra Bria, Carme Sáez i María Pérez guanyen el concurs fotogràfic ‘Orpesa Poble Antic’

Les 20 obres finalistes romandran exposades al museu d’Orpesa fins al proper 4 de desembre

Castellón Información

Orpesa ha escollit als guanyadors del concurs fotogràfic Orpesa Poble Antic, que enguany arriba a la vuitena edició. Els encarregats d’aquesta decisió han estat Gonçal Tamborero, regidor de Cultura; els fotògrafs Martín Vellón i Susana Márquez; Juan Carlos Aparici i Marta Cueva, col·laboradors de la Societat Orpesina de Cultura; i Asun Arizo, de Casa Arizo.

Alejandra Bria, amb la seva fotografia titulada ‘El misteri de la torre’, s’ha alçat amb el primer premi de 500 euros; Carme Sáez ha aconseguit la segona posició, premiada amb 300 euros; i, finalment, María Pérez ha aconseguit el tercer gràcies a la seva obra ‘Casa amb encant’, premiada amb 150 euros. Com cada any, les 20 obres finalistes romandran exposades al museu d’Orpesa fins al proper 4 de desembre.

El regidor encarregat de l’àrea ha volgut felicitar l’organització del certamen “per portar a terme aquest projecte que posa en valor un dels racons més bonics del nostre municipi, com és el cas del nostre casc antic”. En aquest sentit, Tamborero ha destacat que aquest concurs “ha de continuar i potenciar-se per tal de millorar cada any la qualitat de les fotografies i perquè puguem aprofitar la gran varietat d’imatges que es presenten, doncs totes elles passen a formar part de l’ arxiu del consistori”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *