Miércoles, 21 de agosto, 2019  |  
Oltra defén la capacitat de Granel i Compromís per a “liderar l’ocupació, els serveis socials i els Feder” a Borriana Oltra defén la capacitat de Granel i Compromís per a “liderar l’ocupació, els serveis socials i els Feder” a Borriana

- 15 mayo, 2019 -

Per la seva banda, el candidat ha insistit en que el seu programa estarà totalment centrat "en les persones" Oltra defén la capacitat de Granel i Compromís per a “liderar l’ocupació, els serveis socials i els Feder” a Borriana

Per la seva banda, el candidat ha inistit en que el seu programa estarà totalment centrat “en les persones”

Castellón Información

La Casa de la Cultura ha acollit aquesta vesprada la presentació de la candidatura de Compromís per Borriana recolzada per la vicepresidenta en funcions del Consell, Mónica Oltra, i el candidat al Parlament Europeu, Jordi Sebastià. El candidat a l’alcaldia, Vicent Granel, ha assegurat que “l’ocupació, serveis socials, la mobilitat urbana i la posada en marxa dels projectes FEDER, són els pilars bàsics del model de ciutat que necessita Borriana”.

Per part seua, Oltra, ha afirmat a Borriana que “persones com Granel i el seu equip són la garantia perquè el canvi iniciat en 2015 arribe a tots els veïns i es consolide”. Oltra ha afegit que, “després de les autonòmiques i generals, ara es tracta d’una segona part, on es tracta de triar a les millors persones i projectes per a fer polítiques per a les persones i per a això és necessari Compromís”.

Oltra ha afegit que “nosaltres només tenim una bandera, que és cada home, cada dona, cada xiquet i cada xiqueta. Per això la nostra bandera és tan potent, perquè és una causa invencible i això és el que fa imparables a Vicent, Maria, Josep, Ester i al grandíssim equip de Borriana”.

Maria Romero i Josep Nos han sigut els encarregats de desgranar part del programa, en el qual destaquen les polítiques per a recuperar els espais públics, millorar els Serveis Socials, Ocupació, i en l’apartat faller, donar protagonisme a la Federació de Falles com l’eix de desenvolupament del món faller, i potenciar com a festa patrimoni inmaterial de la Humanitat.

Per la seua part, el candidat al Parlament Europeu ha afirmat que “només la presència de Compromís ha fet que a Europa es parle de la citricultura o que sàpien que el corredor Mediterrani no passa per Madrid”. De fet, ha afirmat que “ara, si la resta de partits parlen del problema de l’entrada de taronges de Sud-àfrica és perquè Compromís va estar allí per a votar en contra”. En aquest sentit, ha lamentat que “la resta d’eurodiputats valencians pateixen la síndrome de Manises, i s’obliden que són valencians quan pugen a l’avió per a anar a Brussel·les”.

Sebastià ha recordat que “encara que ací PP, PSOE i Ciutadans escenifiquen ser molt diferents, a Europa voten el mateix, per això és necessari Compromís, i per a això cada papereta per a Granel a Borriana ha d’anar acompanyada d’un vot per a Compromís a Europa”.

Compromís ha anunciat que a partir d’aquest dijous els veïns i veïnes podran conéixer el programa electoral complet, en el qual “desgranem cadascuna de les mesures que volem dur a terme en totes les àrees del municipi, sempre centrades en les persones”. En borriana.compromis.net. estarà el programa electoral municipal per a poder consultar-lo.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *