Martes, 4 de agosto, 2020  |  
La Platja de les Marines de Nules comptarà amb un circuit biosaludable renovat La Platja de les Marines de Nules comptarà amb un circuit biosaludable renovat

- 9 julio, 2020 -

La zona marítima permetrà tant als residents com als visitants practicar esport a l'aire lliure La Platja de les Marines de Nules comptarà amb un circuit biosaludable renovat

 

La zona marítima permetrà tant als residents com als visitants practicar esport a l’aire lliure

Castellón Información

La Platja de les Marines de Nules comptarà amb un circuit biosaludable totalment renovat que permetrà tant als residents en la zona marítima com als visitants la pràctica de l’esport a l’aire lliure.

Des de la regidoria de Platges s’assenyala que “es tracta d’una actuació amb la que es dota a aquesta zona marítima d’un servei que estava en desús i que ha segut possible gràcies a la col·laboració de Turisme Comunitat Valencia que ens ha proporcionat els aparells i la infraestructura”, apunta M. José Esteban.

De fet, la platja de les Marines de Nules ha segut guardonada per segon any consecutiu  amb el distintiu internacional Bandera Blava  que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE). Aquest guardó reconeix l’elevada qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten a les persones usuàries i la conservació del medi natural.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *