Viernes, 24 de mayo, 2019  |  
Nules tanca l’exercici 2018 amb un superàvit de més d’un milió d’euros Nules tanca l’exercici 2018 amb un superàvit de més d’un milió d’euros

- 12 marzo, 2019 -

Es destinarà una part important al pagament pendent de proveïdors, tal com ha avançat Garcia Nules tanca l’exercici 2018 amb un superàvit de més d’un milió d’euros

Es destinarà una part important al pagament pendent de proveïdors, tal com ha avançat Garcia

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha tancat l’exercici de l’any 2018 amb un superàvit de més d’un milió d’euros, en concret el romanent de tresoreria total és de 1.236.343,70 euros, “aquestes dades demostren que l’equip de govern sap gestionar i que està fent bé les coses ja que per quart any consecutiu comptem amb un romanent de tresoreria positiu”, matisa l’alcalde de Nules, David García.

Així doncs, part d’aquest romanent es destinarà al pagament de factures de proveïdors pendents d’aplicació corresponent al exercici 2018. L’import total previst per a aquesta actuació és de 890.033,29 euros, “abans que finalitze el mes d’abril s’abonarà aquesta quantitat, de manera que previsiblement aquesta setmana es convocarà un Ple extraordinari per a aprovar el pagament d’aquestes factures”, comenta García.

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules ha d’abonar un total de 700.000 euros per l’impagament de factures a l’empresa Reciclados Palancia Belcaire SL, gestora de l’ecoparc, corresponents al període 2012-2013 segons es desprén de la sentència judicial que condemna el consistori a pagar aquestes factures més els interessos de demora, “farem front a aquesta sentència amb el romanent i fons propis previstos en el pressupost d’aquest any 2019”, apunta l’alcalde de Nules.

Respecte al tema de l’endeutament David García destaca que “l’exercici es tancarà amb un nivell d’endeutament d’un 10% després del corresponent abonament de la sentència abans esmentada”. Sobre això, l’alcalde recordava que en data 13 de juny del 2015 quan entraren a governar l’endeutament era del 31,72%, “som una de les administracions locals menys endeutades i aquestes dates indiquen que els futurs gestors tindran menys interessos a pagar”.

No obstant això, des de l’Ajuntament de Nules es destaca que les dades no són tan positives com volgueren “en especial en el compliment del pagament a proveïdors, per aquest motiu anem a treballar en la reestructuració del departament d’intervenció per a millorar el servei”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *