Noticias Castellón
jueves, 28 de marzo de 2024 | Última actualización: 16:45

L'Ajuntament de Nules presenta la seua oferta esportiva per al curs 2020/21

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

Les inscripcions tindran lloc del 28 de setembre al 2 d’octubre en horari de 9.30 a 16.30 i de 19 a 21 hores en les oficines de la Piscina Municipal

Castellón Información

Les regidories d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Nules han presentat les programacions d’activitats per a la present temporada, en concret s’ha establés el període d’inscripció per a les activitats esportives, per als cursets de la piscina municipal i per a la programació del Casal Jove.

Així doncs, entre les activitats programades per la regidoria d’Esports cal destacar manteniment, pilates, ioga, zumba o cubbà que es desenvoluparan en les instal·lacions del poliesportiu municipal en l’últim trimestre d’aquest any 2020. Les inscripcions tindran lloc els dies del 28 de setembre al 2 d’octubre en horari de 9.30 a 16.30 i de 19 a 21 hores en les oficines de la Piscina Municipal.

Per altra banda, també s’han programat diferents cursets que com cada any tindran lloc a la piscina coberta com ara aiguasalus; natació d’adults iniciació; natació adults perfeccionament; natació infantil; rendiment; aiguafitness; i els cursets de l’escola de natació dirigits a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys; entre altres. De manera que, les persones abonades poden inscriu-se en les oficines de la Piscina Municipal del 26 al 31 d’octubre; els cursetistes del 2 al 7 de novembre; i places lliures del 9 al 14 de novembre.

A més, la programació del Casal Jove compta amb tallers i cursos per a gent jove i adolescent com ara el Curs de Monitor d’Activitat de Temps Lliure, Educatiu Infantil i Juvenil; Curs de Menjador en Centres d’Ensenyament; Taller de Maquillatge d’Animació; Taller de Coreografies i Danses de Campament; Recursos Teatrals i d’Expressió Corporal; Jocs de Taula com a Recursos Lúdics i Dinamitzadors; Jocs Tradicionals i Populars; Globoflèxia; Taller de Motivació i Tècniques d’Estudi; o altres com Defensa Personal.

En l’àrea d’infància s’ha programat altres tallers anomenats Art&graf; English; Taller Conta’m un Conte; Teatre; Jocs d’Ahir i d’Avui; Robòtica.Lego; Informàtica; Tècniques d’Estudi; Taller d’Educació Emocional; Ball Urbà; Moute a Ritme de Funky; Guitarra; Escacs; Tallers d’Art (pintura en llenç); Activitats Artístiques i Manualitats; i Disseny Tèxtil i Il·lustració, entre altres.

Per a matricular-se en alguna d’aquestes activitats hi ha que anar al Casal Jove en horari de 10 a 13.30 hores dijous i divendres al mes de setembre; i d’11.30 a 13.30 dilluns, dimecres i divendres, i de 17 a 19 hores de dilluns a divendres a partir del mes d’octubre.

Davant açò, el regidor responsable d’esports i joventut, Gabriel Torres, comenta que “enguany s’ha treballat per a oferir unes activitats segures, de manera que s’ha disminuït el número de places per a garantir les mesures de seguretat, i a més en les activitats esportives davant la reducció de les persones assistents s’han fet més grups per a possibilitar una major participació davant la gran acollida que aquestes activitats tenen entre la població”.