Jueves, 20 de junio, 2019  |  
Nules celebra la festivitat de la Mare de Déu del Pilar dins dels actes de les festes patronals Nules celebra la festivitat de la Mare de Déu del Pilar dins dels actes de les festes patronals

- 12 octubre, 2018 -

Gran varietat d'actes en la programació de les festes de la Soledat per a aquest cap de setmana Nules celebra la festivitat de la Mare de Déu del Pilar dins dels actes de les festes patronals

Gran varietat d’actes en la programació de les festes de la Soledat per a aquest cap de setmana

Castellón Información

La plaça Major de la localitat de Nules ha albergat un any més la tradicional formació de la Guàrdia Civil per a commemorar la festivitat de la Mare de Déu del Pilar. A l’acte han assistit l’alcalde de Nules, David García, i l’alcalde de la Vilavella, Manel Martínez, juntament als membres de les corporacions municipals de les dos poblacions. A més de la Reina de la Vila de Nules, Eva Grande, i les dames de Mascarell, Noemí Roig Castillo; del barri de Sant Xotxim, Cristina Cuesta Valero; del barri de Sant Joan, Patricia Bellés Esteban; i la Musa de la Música 2018, Jéssica Gozalbo Romero. També han estat presents representants de diferents entitats i associacions locals.

Nules, festivitat del Pilar

Aquest acte forma part de la programació de les festes de la Soledat que començaren divendres, 5 d’octubre, amb la celebració dels LXV Jocs Florals Vila de Nules i finalitzaran el proper diumenge 14 d’octubre amb l’ofrena, processó en honor a la patrona i el trasllat de la Mare de Déu de la Soledat a la seua capella. Així doncs, la jornada de divendres compta amb diversos actes programats per a diferents sectors de la població  com ara l’exhibició de vaques de la ramaderia Asensi; ball per a la tercera edat;  l’espectacle Sueño Flamenco a càrrec del guitarrista Pedro Navarro; o la Nit Taurina; també els més joves podran gaudir de la discomòbil amb els DJ’s Rafa Abad, Alejandro Font i Kike Gb al carrer de Santa Teresa.

Actes per al dissabte

Per a dissabte també hi ha actes de tot tipus com el torneig de handbol Verge de la Soledat; un esmorzar popular organitzat per l’Associació Gastronòmica i Taurinas l’Esmorzar del Bou; una visita guiada pels edificis més emblemàtics de la població a càrrec del Cronista de la Vila, Vicent Felip Sempere; acte taurins amb entrada de vaques de la ramaderia de Miguel Parejo, bou per la vila i bou embolat de la ramaderia Hijos de Celestino Cuadri, que patrocina l’Ajuntament de Nules; a més també s’ha previst una nova sessió de l’espectacle Sueño Flamenco del guitarrista Pedro Navarro.

El públic més jove compta amb diferents actuacions musicals en el Local de Festes com ara el tribut a Antonio Vega; un concert de rap  amb els grups Miserable David Oliver (Nules), El Blüe (Nules), BRK, i HARD-GC; i discomòbil amb els discjòqueis Sergio Porcar (Santo’s Club) i Andri Bass (Touché).

Cal destacar que prop de la zona on tindran lloc els concerts s’instal·larà d’un Punt d’Informació amb professionals experts que facilitaran informació sobre alcohol i altres substàncies. Així doncs, durant els concerts el públic podrà acostar-se a l’estand per a participar en diferents activitats relacionades amb els riscos associats al consum d’alcohol. Aquestes accions formen part de la campanya #Jotrie Responsabilitat. Si beus no veus.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *