Sábado, 24 de agosto, 2019  |  
Nules consciencia als menors de la localitat en matèria d’igualtat i prevenció de conductes violentes Nules consciencia als menors de la localitat en matèria d’igualtat i prevenció de conductes violentes

- 1 febrero, 2019 -

Els agents tutors i la Unitat de Viogen de la Policia Local imparteixen xarrades en l’IES Nules consciencia als menors de la localitat en matèria d’igualtat i prevenció de conductes violentes

Els agents tutors i la Unitat de Viogen de la Policia Local imparteixen xarrades en l’IES

Castellón Información

Els agents tutor i la Unitat Viogen de la Policia Local de Nules han impartit a l’alumnat de l’IES Gilabert de Centelles diferents xarrades sobre igualtat, la prevenció de les conductes violentes i les seus conseqüències per als menors.

En concret les xarrades s’han dut a terme els dies 29, 30 i 31 de gener i han estat dirigides a l’alumnat de primer de Secundària.

El Programa Agent Tutor és un servei que ofereix la Policia Local especialitzat en la promoció del respecte als drets de la infància, i la seua intervenció es concreta en l’àmbit de la protecció del menor i la prevenció en l’entorn escolar.

Nules, menors, igualtat, prevenció de conductes violentes“Tant els agents tutors com la Unitat Viogen són dos iniciatives molt importants que en aquest cas es presenta com un recurs més per a donar suport a la comunitat educativa local. Amb aquests jornades des de la Policia Local es continua treballant molt especialment en la prevenció d’actuacions que puguen afectar els menors com ara la violència, l’assetjament escolar, drogues o l’ús responsable de les tecnologies, entre d’altres”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *