Miércoles, 19 de febrero, 2020  |  
Nules convoca la primera edició del concurs de dibuix contra l’assejament escolar Nules convoca la primera edició del concurs de dibuix contra l’assejament escolar

- 4 febrero, 2019 -

S’estableixen un total de 25 premis dotats cadascun amb 100 euros, el jurat podrà a més establir un premi especial de 500 euros al... Nules convoca la primera edició del concurs de dibuix contra l’assejament escolar

S’estableixen un total de 25 premis dotats cadascun amb 100 euros, el jurat podrà a més establir un premi especial de 500 euros al centre educatiu més participatiu

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules convoca la primera edició del concurs “Nules contra l’assetjament escolar” per a apropar la realitat d’aquesta problemàtica, les seues conseqüències i la necessitat d’erradicar-lo de la societat al conjunt de xiquets i xiquetes de la localitat.

De manera que aquest concurs va dirigit a l’alumnat de 3 a 18 anys que estiga cursant Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat o Cicles Formatius en algun centre educatiu de Nules, o en el cas de no estudiar en un centre de la població estiga empadronat a Nules.

“El que es pretén amb la convocatòria d’aquest concurs és implicar els joves mitjançant la reflexió i presa de consciència d’aquesta problemàtica visibilitzant l’assetjament escolar amb la realització d’activitats culturals i creatives que a més els porten a fomentar la reflexió social. En definitiva es tracta d’una de les accions que s’inclou en el Programa Agent Tutor de la Policia Local i que compta també amb l’implicació dels centres educatius de Nules”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

El concurs presenta diferents modalitats com ara el conte, relat, cançó, videocurtmetratge, dibuix o pintura, ball o coreografia, poesia i còmic. I s’estableixen un total de 25 premis dotats cadascun amb 100 euros, el jurat podrà a més establir un premi especial de 500 euros al centre educatiu més participatiu.

Per tant, el termini de presentació de treballs finalitza el proper 3 de maig. No obstant això, l’Ajuntament organitzarà un acte al mes de maig amb els escolars de la localitat per a lliurar els premis, a més exposarà als ciutadans el conjunt de treballs premiats.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *