Lunes, 19 de agosto, 2019  |  
Nules dona a coneixer als escolars l’història del paisatge centenari local Nules dona a coneixer als escolars l’història del paisatge centenari local

- 12 febrero, 2019 -

Reparteix el conte Els dos xiprers a l’alumnat de totes les escoles Nules dona a coneixer als escolars l’història del paisatge centenari local

Reparteix el conte Els dos xiprers a l’alumnat de totes les escoles

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha presentat als escolars de tots els col·legis del municipi el conte ‘Els dos xiprers‘ amb el qual es vol donar a conéixer la història d’aquests arbres que formen part d’un paisatge centenari testimoni de la identitat del poble.

El regidor de Medi Ambient, Jaume Segura, ha sigut l’encarregat de repartir aquest conte als escolars de la localitat dels diferents cicles del CEIP Cervantes, CEIP Nou Pedro Alcázar, CEIP Jaume I, CEIP Lope de Vega, CEIP Pío XII, col·legi Consolació; i també de l’Escola d’Infantil Los Gorriones.

IMG_6314“L’Ajuntament ha recuperat la silueta i el valor sentimental d’un paisatge centenari del qual ens parla aquest conte, plantant un nou xiprer perquè l’any 2010 una forta tempesta va arrabassar el més alt. Amb aquesta iniciativa estem sensibilitzant els més menuts en temes relacionats amb el nostre entorn”, comenta Segura.

Els autors del conte Els dos xiprers són dos germans nulers Vicente Gavara i Juanma Gavara, el primer ha escrit el text i el segon s’ha encarregat de les il·lustracions.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *