jueves, 26 de noviembre, 2020  |  
Nules tanca els parcs infantils i els espais esportius enfront de l’augment de contagis per coronavirus Nules tanca els parcs infantils i els espais esportius enfront de l’augment de contagis per coronavirus

- 28 octubre, 2020 -

Es tracta de mesures temporals que de moment estaran vigents durant les pròximes dues setmanes, amb 36 casos actius Nules tanca els parcs infantils i els espais esportius enfront de l’augment de contagis per coronavirus

Es tracta de mesures temporals que de moment estaran vigents durant les pròximes dues setmanes

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha pres noves mesures preventives davant l’ increment, en les últimes setmanes, dels contagis per Covid-19 en la població. Es tracta d’accions excepcionals i temporals amb les que es vol interrompre o limitar l’actual cadena de transmissió del virus en l’àmbit municipal.

L’Alcalde de Nules, David García, ha presentat hui aquestes mesures que han estat consensuades pels diferents grups municipals que formen la Corporació Municipal, “són mesures addicionals a les que va acordar dilluns la Junta de Govern Local i que responen a la situació preocupant que estem patint a Nules. De fet, dimarts varem tindre diferents contactes amb el departament de Salut Pública de la Plana que ens va recomanar adoptar mesures excepcionals i també es vam reunir els representants dels diferents grups municipals per a consensuar aquestes mesures, a més la Conselleria de Sanitat en els pròxims dies també prendrà mesures dins de les seues competències”.

Així doncs, les noves mesures municipals restrictives per a frenar els contagis per Covid-19 estaran en vigor, en principi i com a mínim, fins al pròxim 15 de novembre. Per tant, s’ha decretat el tancament del Poliesportiu Municipal, el Camp de futbol i de les pistes esportives; també s’han precintat els parcs infantils i les zones d’oci públiques del municipi com el jardí botànic, el paratge de l’Estany o la zona Quatre Camins, entre altres.

Per altra banda també s’han precintat el mobiliari urbà, fonts i cabines de telèfon de la localitat per a evitar el seu ús i s’ha tallat el subministrament d’aigua de les fonts públiques.

Així mateix, s’han suspés els entrenaments dels jocs esportius que tenen lloc en l’horari extraescolar en els centres educatius de la localitat.

També es tanca la zona comú dels horts urbans; i a partir de la pròxima setmana s’incrementaran les mesures preventives en el mercat ambulant de dimecres.

La brigada municipal es troba ja desinfectant els carrers i els espais públics de manera continuada i aquesta setmana els llauradors reprendran de nou les tasques de desinfecció dels carrers amb els seus tractors.

Aquestes mesures se sumen a les acordades dilluns passat, ja que l’Ajuntament de Nules ha suspés també tots els actes públics municipals programats pels diferents departaments de l’ajuntament; l’autorització de cessió del saló multifuncional per a les activitats del CEAM. A més, retarda l’inici dels programes corresponents a la Unitat Respir i Conviu, que estava previst començar en els pròxims dies, fins a l’1 de desembre.

Així doncs, havia tancat també aquesta setmana els vestuaris tant del camp de futbol com del poliesportiu municipal.

Per altra banda, s’ha reforçat els torns de la Policia Local, especialment els caps de setmana, per a controlar el compliment de les mesures de prevenció i distanciament social, i vigilar també el toc de queda nocturn dictaminat per la Generalitat Valenciana.

Des de l’Ajuntament de Nules es fa una crida a la població per a que eviten al llarg dels pròxims quinze dies els contactes innecessaris, “fem una crida a l’auto confinament com a un acte de responsabilitat individual”, ressalta David García.

La localitat compta amb 36 casos actius en les últimes dues setmanes, amb una incidència acumulada de 274,4 per cada 100.000 habitants, molt per dalt de la mitja provincial

Google+
Whatsapp Telegram