Domingo, 16 de diciembre, 2018  |  
Nules aprova la reobertura del pàrquing subterrani després de desestimar les al·legacions de la concessionària Nules aprova la reobertura del pàrquing subterrani després de desestimar les al·legacions de la concessionària

- 14 noviembre, 2017 -

S’han publicat els plecs de contractació per la redacció del Pla Especial de la Marjaleria amb un pressupost màxim de 60.000 euros Nules aprova la reobertura del pàrquing subterrani després de desestimar les al·legacions de la concessionària

S’han publicat els plecs de contractació per la redacció del pla especial de la marjaleria  amb un pressupost màxim de 60.000 euros

Castellón Información 

La reobertura del pàrquing subterrani tindrà lloc el proper mes de desembre després de l’aprovació definitiva i la desestimació de les al·legacions presentades per l’administrador concursal de SEDESA CONCESIONES SAU i l’entitat bancària Caixa Bank en sessió plenària extraordinària celebrada dimarts.

La desestimació d’al·legacions ha estat avalada pels informes jurídics proposats tant per la secretària municipal com pel TAG lletrat de l’Ajuntament de Nules, “ara podem començar a treballar en els últims IMG_1284detalls per a que el proper mes de desembre es puga obrir el pàrquing subterrani, de manera que donarem un servei als ciutadans molt demandat”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Cal recordar que en el ple celebrat el passat 31 d’agost es va aprovar la reobertura del pàrquing subterrani, el reglament de funcionament i els preus públics que varen ser publicats en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) al mes de setembre. “L’aprovació d’aquests punts va ser notificada als interessats els quals varen fer les al·legacions que hem desestimat en el ple”, matisa García.

Hi ha previstes huit tarifes diferents, entre les que es troba l’anomenada A, referida al lloguer mensual d’una plaça per valor de 45 euros; la B, per a l’abonament  mensual nocturn i de cap de setmana (de dilluns a divendres de 20:00 a 7:30), per 30 euros; la C, que inclou un abonament mensual diürn comprés entre les 7:30 i les 15:30, de dilluns a divendres, per 15 euros; la D, l¡abonament de mercat, també de caràcter mensual i emmarcat entre les 8:30 i les 13:30, per 6 euros; la E, que seria l’abonament per minuts, amb un preu de 0,015 cèntims per minut; la F, que serà una tarifa plana exclusivament per a les festes de Nules, per 5 euros; la G, que serà la tarifa plana per un dia de les festes per 2 euros i finalment la H, la tarifa negocis, que inclou dos hores per 50 cèntims.

Cal destacar també que per a ficar de nou en marxa el pàrquing subterrani és necessari contractar els serveis de manteniment i neteja, a més de la màquina de tiquets i el servei de control de vigilància i seguretat.

El Pla Especial de la Marjaleria de Nules serà una realitat en breu després de la publicació del plec de contractació per la seua redacció en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) dimarts 14 de novembre.

IMG_7698Els interessats a participar en la mesa de contractació tenen un termini de 15 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació de l’anunci al BOP per a presentar les propostes al registre d’entrada de l’ajuntament. Així doncs, el pressupost màxim de licitació és de 60.000 euros.

“La contractació del servei de redacció del Pla Especial de la Marjaleria és el primer pas per a la regularització d’una zona del nostre terme municipal que afecta a diversos propietaris tant de finques agrícoles com d’habitatges. Esperem que aquest pla done resposta a diversos problemes que actualment tenen els propietaris i simplifique la gestió de la zona”, comenta el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes.

A més el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura, destaca que “parlem d’una situació que afecta molts veïns, amb aquest pla especial, en el qual estem treballant des de  fa molt de temps, donem resposta al compromís adquirit amb els veïns afectats”.

Cal recordar que aquest procés va començar de la ma de l’anterior regidor de medi ambient Pedro Rubio.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *