Martes, 21 de mayo, 2019  |  
Peníscola adjudica les obres per a les noves pistes de pàdel del Poliesportiu municipal Peníscola adjudica les obres per a les noves pistes de pàdel del Poliesportiu municipal

- 27 febrero, 2019 -

La gestió de les instal·lacions serà pública i les reserves s’efectuaran a través del Servei d’Esports Peníscola adjudica les obres per a les noves pistes de pàdel del Poliesportiu municipal

Les obres s’iniciaran dimarts que ve i el termini d’execució de les obres és de dos mesos

Castellón Información

Després de l’examen dels pressupostos presentats, en base al projecte d’obra dels tècnics municipals, ahir es va adjudicar la construcció de dues pistes de pàdel en el Poliesportiu municipal a la Mercantil Pórtico Gestión e Ingenieria SL per un import total de 48.398 euros. D’aquesta quantitat, la Diputació de Castelló, aporta 31.483 euros, a través del Plan 135-2.

0eaa36b3-e5b7-4453-88d1-e28eeb4c400cEl projecte inclou la instal·lació de dues pistes de pàdel en substitució d’una de les pistes de tennis existent en l’espai poliesportiu. Per a la redacció del projecte s’han tingut en compte els criteris d’instal·lació del Consell Superior d’Esports, per la qual cosa les pistes compliran amb tots els requisits per ser oficials reglamentàriament.

La instal·lació constarà d’una estructura suport metàl·lica, amb les mesures reglamentàries, un tancament de vidre sotmés a tractament tèrmic de trempat, xarxa reglamentària de pàdel i sòl de gespa artificial. A més comptarà amb il·luminació LED i un passadís circumdant per accedir-hi a les pistes.

Les obres s’iniciaran dimarts que ve i el termini d’execució previst és de dos mesos, amb la qual cosa les pistes podrien estar en funcionament a partir del mes de maig.

La gestió de les instal·lacions serà pública i les reserves s’efectuaran a través del Servei d’Esports.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *