Martes, 2 de junio, 2020  |  
Aterra la trezena edició del festival ‘Nits de Sant Mateu’ amb música del més alt nivell Aterra la trezena edició del festival ‘Nits de Sant Mateu’ amb música del més alt nivell

- 15 julio, 2019 -

Les entrades es podran adquirir a 5 euros per concerto bé adquirir l'abonament per a tots els concerts per 10 euros Aterra la trezena edició del festival ‘Nits de Sant Mateu’ amb música del més alt nivell

Les entrades es podran adquirir a 5 euros per concerto bé adquirir l’abonament per a tots els concerts per 10 euros

Castellón Información

Un any més la localitat de Sant Mateu celebra l’estiu amb música del més alt nivell. Aquest divendres 19 de juliol arrenca la tretzena edició del festival “Nits de Sant Mateu” amb la presència del gran violinista búlgar Vasko Vassilev. Concertino de la Royal Opera House de Londres, Vasko oferirà a la vila del Maestrat dos concerts consecutius. El mateix 19 de juliol, a l’església Arxiprestal, sota el títol “Baroque Extravaganza”, interpretarà un repertori basat en els grans clàssics de la música barroca (Vivaldi, Albinoni, Pachelbel, Bach…), acompanyat dels més prestigiosos músics valencians de corda. El dissabte 20 de juliol, a l’escenari de les Muralles, Vasko s’envoltarà dels seus amics del grup Chambao i del violinista i mag Germán Vilar per oferir un espectacle únic de fusió flamenca i tangos argentins. Els concerts continuaran el cap de setmana següent també a l’escenari de les Muralles amb la Nit de la Banda (divendres 26 de juliol), en la qual participaran les Bandes de Música de Sant Mateu i la Jana.

El festival es clausurarà el dissabte 27 de juliol amb “ABBAS Cantades”, una delirant posada en escena del grup vocal Octàmbuli en la qual es representa un concurs organitzat pel govern suec. Més de 12.000 persones han gaudit ja d’aquesta atractiva proposta. Tots els concerts començaran a les 22.30 hores.

Les entrades es podran adquirir a 5 € per concert. També hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament per a tots els concerts al preu de 10 €.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *