Martes, 26 de marzo, 2019  |  

- 4 junio, 2018 -

Ignasi Garcia Felip. Portaveu de Compromís i regidor de Transparència, Modernització i Normalització a l’ajuntament de Castelló. Segurament si fa un parell de setmanes... Ni ell mateix

Ignasi Garcia Felip. Portaveu de Compromís i regidor de Transparència, Modernització i Normalització a l’ajuntament de Castelló.

Segurament si fa un parell de setmanes ens hagueren dit que PDR SNCHZ seria president del govern en déu dies ningú s’ho haguera cregut. Cap “pope” de les tertúlies i la premsa madrilenya ha sigut capaç de veure venir la situació actual, i jo crec que ni el mateix Pedro.

Fa dues setmanes totes i tots estàvem convençuts que amb la tanca de la platja de la Concha, Rajoy havia assegurat el govern fins al Nadal de 2019, però crec que ningú comptava amb la desesperació de Pedro.

Una desesperació deguda a la seua invisibilitat, a la que els poders fàctics espanyols i els seus mitjans de persuasió ja no el necessitaven, ho tenien tot, a Guatemala i “guatepeor”, al de dretes i al falangista de Rivera, i dins d’aquesta desesperació Pedro necessitava espai, minuts en els telediaris, necessitava ser escoltat i amb la sentència del Gürtel va jugar la carta de la moció de censura.

Una moció que sonava a derrota, a la cançoneta de sempre, una moció sense entusiasme, una moció que semblava tot un tràngol per a Pedro però la política ja no és el que era, Pedro i el PSOE, o la majoria d’ell, encara no ho saben, però ja no és el que era.

I de sobte, Compromís i Podem, i altres partits que estaven molt més que farts de la deriva falangista a la qual ens estava duent Mariano i Albert, van donar l’espenta definitiva: “a por ellos”, que ja hi ha prou de corruptes.

La situació va canviar totalment, C’s i PP es quedaven sols i començaven a discutir, i el PNV va fer el que sap fer, negociar i assegurar-se el que l’importava, la tanca de la platja de la Concha, i si tenen això però no han d’aguantar a uns falangistes, per ells millor. I ja que estan, no cal donar suport a corruptes, que això queda molt mal i els bascos no són uns babaus, que la tanca de la platja està molt bé però, i les pensions? el codi penal? el 155? els xavals d’Alsasua?

I PEIM!!!! M. Rajoy se’n va al bar i passa de la democràcia, el parlament i la representativitat, per a què? I Albert ja no és ningú, no pinta fava, no és l’oposició, ni el soci necessari, és un xiquet ploró que vol canviar les regles del joc perquè no està guanyant, que qualsevol dia se’n porta el baló i ens tira del camp perquè el pluralisme li ve gran i millor que tots siguen iguals, això si, a la seua imatge i semblança, perquè el flipat es creu un déu, i el “memento moris” amb ell no va, arrogància i prepotència.

I ara Compromís, Podem i la resta som els que hem salvat Espanya dels corruptes, l’esquerra té una oportunitat, això sí, estem en mans d’un dels majors “veleta” que hi ha hagut mai en la política espanyola.

Feina Pedro té i també en les nostres comarques. Finançament just a banda, el corredor mediterrani i l’intermodal, amb les rodalia i l’AP-7 s’han de ficar les primeres de la llista, infraestructures vitals pel nostre desenvolupament econòmic. I Compromís no ho pensem oblidar, Pedro haurà de començar a treballar i si està per la justícia en la distribució dels recursos, ens trobarà.

Aquesta oportunitat els valencians i valencianes no la podem deixar escapar, per fi un partit polític que sols defensa els nostres interessos comença a ser decisiu. Amb més força i més temps, qui sap on està l’horitzó. El camí per acabar amb l’oblit al qual ens sotmetia el bipartidisme ha començat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *