Viernes, 24 de mayo, 2019  |  
S’inicien els treballs per el muntatge de l’estructura del trinquet a Almassora S’inicien els treballs per el muntatge de l’estructura del trinquet a Almassora

- 12 marzo, 2019 -

La concessionària estima que les obres duraran mig any més S’inicien els treballs per el muntatge de l’estructura del trinquet a Almassora

La concessionària estima que les obres duraran mig any més

Castellón Información

L’arribada de les peces que formaran les estructura de l’edifici del futur trinquet d‘Almassora ha marcat l’inici del muntatge d’aquest component, amb el qual l’edifici començarà a prendre forma. D’aquesta manera, i tal com ha informat la concessionària, les obres i els treballs d’instal·lacions que es duran a terme a l’interior s’estendran al llarg dels pròxims sis mesos, per la qual cosa l’espai estarà llest a principis de tardor.
Així doncs, l’armat de l’estructura serà el primer pas d’aquesta nova fase de les obres i portarà unes tres setmanes. La constructora va començar a treballar en la fabricació de l’esquelet de l’edifici després de la signatura de l’acta de replanteig formalitzada el passat 18 de gener i després del seu transport fins al solar annex als camps de Boqueras ha començat l’assemblatge de les peces.

En finalitzar, els operaris instal·laran les peces prefabricades que formaran les parets de la nau i les planxes del sostre. Aquestes últimes estaran fabricades en metall encunyat i metacrilat, per tal de permetre l’entrada de llum natural i facilitar la ventilació. L’última etapa englobarà tots els treballs d’adequació de l’interior de l’edifici i les instal·lacions sanitàries i de subministraments.

Cal recordar que el pressupost disposat per Ajuntament d’Almassora ascendeix a de 890.000 euros i està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). Per part seua, la Diputació de Castelló manté vigent la subvenció a aquest projecte i concedirà 177.340 euros al consistori per a sufragar les despeses a fi de potenciar la recuperació de l’esport tradicional, com recull el conveni subscrit en 2017 entre totes dues administracions.

Així mateix, el Pla Director d’Instal·lacions Esportives presentat per la Regidoria d’Esports contempla aquest trinquet com a centre per a la promoció de la pilota valenciana i un espai per a aglutinar les diferents escoles i cursets que imparteix el Club Pilotari i el Servei Esportiu Municipal (SEM). Està previst que el trinquet servisca també com a espai per a la realització de classes d’educació física dels centres educatius de la zona i, per aqueix motiu, el consistori ha obert un accés directe des del CEIP Errando Vilar.

Como detalla el projecte elaborat pels serveis tècnics municipals, El nou trinquet d’Almassora constarà de tres pisos, entre els quals es distribuiran els 1.200 metres quadrats d’aquest edifici. Destacarà la utilització de pedra de ‘bateig’, un material habitualment present en la ‘canxa’ però que en la instal·lació d’Almassora estarà també en l”escala’. L’edifici serà totalment accessible i està previst que hi haja un espai reservat per a les persones amb mobilitat reduïda a la primera planta.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *