Jueves, 24 de octubre, 2019  |  
Morella dóna per inaugurada la seua 763ª fira de setembre amb més de 150 expositors Morella dóna per inaugurada la seua 763ª fira de setembre amb més de 150 expositors

- 7 septiembre, 2019 -

Al acte ha acompanyat al alcalde Rhamsés Ripollés el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, que ha destacat "la importància de Els Ports a la Comunitat" Morella dóna per inaugurada la seua 763ª fira de setembre amb més de 150 expositors

Al acte ha acompanyat al alcalde Rhamsés Ripollés el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, que ha destacat “la importància de Els Ports a la Comunitat”

Castellón Información

La 763a Fira de Morella s’ha inaugurat avui amb l’acte tradicional en el qual ha participat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el president de l’Associació Firal, Ivan Pitarch, el Conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i el diputat provincial, Santiago Pérez, acompanyats de l’Associació Musical Mestre Candel i la corporació municipal. D’aquesta manera, durant tot el cap de setmana el passeig de l’Albereda i l’Espai Firal albergaran els més de 150 expositors que han acudit a aquesta cita per a mostrar els seus productes.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “enguany s’ha fet un gran esforç per part de l’Associació Firal i l’ajuntament per augmentar el nombre d’expositors d’animals i cal continuar treballant i fixant-nos en altres fires importants per millorar cada any la Fira de Morella en este aspecte”. L’edil ha afegit que “altres institucions com la Diputació també s’impliquen en la Fira com va fer fa anys i que reivindique el sector primari d’aquesta zona, ja que és molt important per a la lluita contra el despoblament de les zones rurals”. Finalment, Rhamsés ha explicat que “les activitats complementàries que hi ha durant aquest cap de setmana donen més valor a aquest sector, ja que estan directament relacionades” de manera que ha volgut agrair “a la Penya El Bou, Morella a Cavall i les persones organitzadores de concurs de gossos pastors la seua implicació en la 763a Fira de Morella i que continue en els pròxims anys”.

D’altra banda, el Conseller ha remarcat “la importància d’aquesta Fira que lliga amb els seus inicis i amb un dels principals motors econòmics d’aquestes comarques”. Soler ha afegit que “Els Ports està en el camí, un camí molt complicat, per a posar en valor del sector primari a través de la qualitat dels seus productes”.

La Fira de Morella és una sinergia entre diferents sectors econòmics. D’una banda, el sector primari és el principal protagonista amb la mostra de gran quantitat de ramat, així com utensilis i maquinària per al treball del camp. D’altra banda, a causa de la quantitat de visitants que rep la fira, el sector turístic, un altre dels motors econòmics de la ciutat, ha agafat molta rellevància i ofereix diferents activitats per a tots els públics que conformen una mostra del que es pot trobar i realitzar a Morella. A més, en aquesta edició de la Fira de Morella es realitzen activitats durant tot el cap de setmana com el parc infantil a l’Espai Firal i els passeigs a cavall.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *