Sábado, 8 de agosto, 2020  |  
Morella celebrarà la Rogativa la Mare de Déu de Vallivana des de casa Morella celebrarà la Rogativa la Mare de Déu de Vallivana des de casa

- 1 mayo, 2020 -

La música de dolçaina i cants tradicionals posaran de manifest que morellanes i morellans estan de Rogativa Morella celebrarà la Rogativa la Mare de Déu de Vallivana des de casa

 

La música de dolçaina i cants tradicionals posaran de manifest que morellanes i morellans estan de Rogativa

Castellón Información

La ciutat de Morella tenia aquest cap de setmana una cita amb la seua patrona, la Mare de Déu de Vallivana, en el seu santuari. L’Estat d’Alarma i confinament provocats per la Covid-19 van obligar a l’Associació Mare de Déu de Vallivana i l’ajuntament de Morella a ajornar la Rogativa, com van anunciar el passat 7 d’abril. Així, aquest any 2020 la cita serà des de casa amb diferents activitats des dels balcons on la música de dolçaina i cants tradicionals posaran de manifest que morellanes i morellans estan de Rogativa.

D’aquesta manera les activitats comencen el dissabte 2 de maig amb diana a càrrec dels gaiteros des de les seues cases a les 8.45 hores. A les 9.00 hores, quan tindria lloc l’eixida de la Rogativa, hi haurà volteig de campanes. Finalment, a les 20.05 hores, després dels aplaudiments, cançons de la Rogativa, també des dels balcons. El diumenge 3 de maig continuen els actes que recorden la Rogativa. Així, a les 18.00 hores hi haurà volteig de campanes, quan aquesta romeria arribaria a Morella. A les 20.05 hores, cants de la Rogativa amb respons dels difunts.

A més, des de l’Associació Mare de Déu de Vallivana inviten a la població a compartir en xarxes socials aquells moments especials d’altres rogatives amb el hashtag #RogativaDeVallivanaDesDeCasa per a commemorar el primer dissabte de maig, així com posar els seus gaiatos als balcons. També han recordat que cal seguir les recomanacions derivades de l’Estat d’Alarma i han recordat que cal esperar a que les condicions possibiliten realitzar la Rogativa.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *