Domingo, 7 de junio, 2020  |  
Morella comença la cursa en xarxes socials per acollir les campanades de Cap d’Any de Telecinco i Ferrero Rocher Morella comença la cursa en xarxes socials per acollir les campanades de Cap d’Any de Telecinco i Ferrero Rocher

- 8 noviembre, 2019 -

L’Ajuntament crida a la participació i l’inici de la campanya ha comptat amb fotos i vídeos molt compartits Morella comença la cursa en xarxes socials per acollir les campanades de Cap d’Any de Telecinco i Ferrero Rocher

L’Ajuntament crida a la participació i l’inici de la campanya ha comptat amb fotos i vídeos molt compartits

Castellón Información  

Morella convida a la participació ciutadana en la campanya 30 años de luz juntos de Ferrero Rocher en la qual participa amb el hashtag #VotaMorella i aconseguir ser la seu de les campanades de Cap d’Any de Telecinco. D’aquesta manera, es busca una major difusió de la candidatura de Morella amb la implicació de morellanes, morellans i visitants i la seua estima per la ciutat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha “animat a tots i totes a participar en aquesta campanya i votar per Morella per a celebrar la Festa de la llum de Ferrero Rocher el 21 de desembre i les campanades de Cap d’Any de Telecinco”. També ha comentat que “amb el hashtag #VotaMorella pretenem que el missatge arribe a més gent i que participe tot el poble de manera activa”. L’edil ha recordat “que és una promoció molt important per a la ciutat i que entre totes i tots podrem aconseguir-ho i celebrar-ho amb una gran festa”. Rhamsés ha explicat que “l’inici de la campanya a través de les xarxes oficials de l’ajuntament i Morella Turística han sigut un èxit i cal continuar amb els vots, ja que queda molt de temps fins al nou de desembre”.

Cal recordar que Morella competeix amb Valderrobres, Rubielos de Mora, Guadalupe i Puebla de Sanabria en aquesta primera fase de la competició que s’allarga fins al 9 de desembre. Els dos pobles amb més vots passaran a la final, en la qual s’obrirà una nova votació fins al 15 de desembre, la qual decidirà el municipi guanyador. Rhamsés ha aprofitat per a “desitjar sort a la resta de municipis que participen en aquesta campanya de Ferrero Rocher, ja que és una molt bona oportunitat de promoció”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *