Domingo, 16 de diciembre, 2018  |  
La platja de Moncofa oferirà un gran nombre d’activitats per Setmana Santa La platja de Moncofa oferirà un gran nombre d’activitats per Setmana Santa

- 13 marzo, 2018 -

Les manifestacions religioses es combinaran amb la Fira chillout i activitats infantils La platja de Moncofa oferirà un gran nombre d’activitats per Setmana Santa

Les manifestacions religioses es combinaran amb la Fira chillout i activitats infantils

Castellón Información

Com ja es va fer a setembre, la intenció de l’equip de govern de Moncofa és potenciar el turisme, allargant les vacances tant per Nadal, Setmana Santa com l’època estival, i tractar d’organitzar activitats diferents pera totes les edats, en diferents zones de la platja de Moncofa.

Esta Setmana Santa, quant a activitats lúdiques, la Fira chillout que tindrà lloc en el passeig Marítim els dies 29, 30, 31 de març, i 1 i 2 d’abril amb parades artesanes, animació, música al so dels tambors, zona chillout, zona infantil, contacontesimoltes sorpreses més. A més a més, la nit dedissabte del 31 de març pera tots els jóvens se celebraràla festa de djamb el dj resident Alex Villai com adjconvidat Paco Moliner, carregats amb una infinitat de repertori musical. Este esdeveniment tindràlloc a partir de les 23.00h en la zona Pedra Roja al costat del Catan.

A més dels esdeveniments anteriorment mencionats, el dia 3 d’abril comença l’Escola de Pasqua en horari de 9.00 a 13.30 en el col·legi públic Avel·lí Corma, els dies 3, 4, 5 i 6 d’abril.

Els dies 7 i 8 d’abril, de vesprada a partir de les 17.00h es realitzaran activitats infantils en la plaça Na Violant.

El dia 8 d’abril a les 18.30h en el local polifuncional, la comissió de festes ha organitzat una vesprada diferent ambels monòlegs de Pablo de los Reyes i Eugeni Alemany. Les entrades estaran a la venda tant en comerços locals com en  www.comissiomoncofa2018.escenaonline.es finsa completar l’aforament del local.

cartell set santa reli Monco 18 amb programa 3 correcte

 

Respectde les activitats religioses, el dia 23 de març a les 18.30h se celebrarà la missa i la processó de la Mare de Déu dels Dolors.El 24  de març a les 19.15 viacrucis pels carrers del poblei el diumenge 25 a les 12 h tindràlloc el tradicional dia de la benedicció de rams en la plaça el Plai a continuació processó i missa.

El Dijous Sant 29 de març a les 19h missa del Cena del Senyor i a les 22.30 h, Hora Santa.

El 30 Divendres Sant, a les 22.00h tindràlloc la processó del Santo Enterrament pels carrers del municipi. Dissabte 31 a les 22h solemne vigília pasqual i finalitzarem amb el diumenge 1 d’abril a les 11h amb la processó de l’Encontrei missa de Pasqua.

La regidora de Festes, Mª Teresa Alemany,convida a tota la gent perquè vinga a Moncofa, a disfrutar de les vacances i que siguen partícips de totes les activitats de la nostra programació de Setmana Santa.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *