Jueves, 2 de julio, 2020  |  

- 26 marzo, 2019 -

El Convent Espai d’Art acull fins al 25 de maig l'exposició col·lectiva de Jesús Monterde, Ana Císcar i Luce

El Convent Espai d’Art acull fins al 25 de maig l’exposició col·lectiva de Jesús Monterde, Ana Císcar i Luce 

Castellón Información 

Serà la setena i la de major format dissenyada fins hui en la història del TEST. El pintor i muralista Mohamed L’Ghacham (Tànger, 1993) aterra a Vila-real per a començar a donar-li forma des d’aquesta setmana a l’obra urbana que completarà la Mostra d’Art i Creativitat de la ciutat 2019. Un ‘llenç’ de 25 metres d’alt per 12 d’ample estés sobre la paret d´un bloc de vivendes de set altures del carrer Jaume Roig, en la zona nord, es converteix en la base d’operacions d’aquest jove escriptor de graffitti que ha estampat ja la seua obra per parets de Bèlgica, Portugal, el Marroc, Suïssa, els Estats Units, Itàlia i França.

Sobre aquest mural XXL es perfilarà en els pròxims dies una d’aqueixes accions quotidianes i familiars que Mohamed L’Ghacham reinterpreta a partir d’antigues imatges que no van ser concebudes per a ser exposades. Imatges com les que plasmen les desenes de fotografies d’àlbums privats que les i els veïns de Vila-real han cedit a l’artista per a ser esculpides sobre aquest mural de gran format. Escenes íntimes i anècdotes que reformula, radiografia i enalteix sobre parets a grandària macro, com la del carrer Jaume Roig, que amplia a set les obres de la galeria urbana del TEST, al costat de les de Pantone, Borondo, Escif, Sam3, Louis Lambert (3TTMan) i l’argentina Hyuro. Precisament l’obra d’aquesta última artista, Patriarcado, figura en la llista dels deu murals d’art urbà més impactants del món en 2018 que elabora la web especialitzada Street Art United States.

La Mostra d’Art i Creativitat de Vila-real, convertida en plataforma indiscutible per a visibilitzar i rellançar el talent artístic emergent valencià, va obrir les seues portes el passat 9 de març amb l’exposició col·lectiva de Jesús Monterde (fotografia), Ana Císcar (pintura-collage-instal·lació) i Luce (art multidisciplinari), que podrà visitar-se en El Convent Espai d’Art de Vila-real fins al 25 de maig.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *