Domingo, 25 de octubre, 2020  |  
Mezquita supervisa els protocols d’accés als centres i les pautes de neteja del CEIP Lluís Revest Mezquita supervisa els protocols d’accés als centres i les pautes de neteja del CEIP Lluís Revest

- 19 septiembre, 2020 -

El regidor d’Educació ha visitat també les renovades instal·lacions del programa Jornals de Vila Castellón Información El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha supervisat en... Mezquita supervisa els protocols d’accés als centres i les pautes de neteja del CEIP Lluís Revest

El regidor d’Educació ha visitat també les renovades instal·lacions del programa Jornals de Vila

Castellón Información

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha supervisat en companya dels centres i durant els últims dies el compliment dels protocols en les tasques vinculades a l’administració municipal, en complir-se la segona setmana lectiva del curs. L’edil s’ha interessat per les pautes de neteja i de desinfecció d’espais com lavabos, zones de pas i aules. Així mateix, Mezquita ha revisat les tasques dels nous bidells i bidelles que s’han incorporat als centres gràcies a programa Jornals de Vila i ha recollit les peticions de millora pel que fa a l’estat d’algunes instal·lacions.

“Hem realitzat un esforç econòmic i logístic molt important per tal que tots els centres estigueren a punt per a l’inici de curs i vull agrair la dedicació del personal municipal de manteniment que ho ha fet possible”, ha assegurat l’edil. No obstant això, el consistori continua obert a les peticions dels centres per a intervindre en aquells espais que ho necessiten i també per tal d’atendre les demandes pels que fa a millorar els accessos i garantir el compliment de les normes de distanciament interpersonal.

En aquest sentit, el reidor ha visitat en horari no lectiu el CEIP Lluís Revest, on les dimensions de les aules han permés garantir plenament aquestes mesures sense desdoblar grups. Aquestes dimensions s’han  mantingut també en l’edifici d’infantil reformat aquest estiu pel consistori, una intervenció que respon a un reivindicació de la comunitat educativa i que ha permès renovar els banys, les aules i el sistema de canonades.

Mezquita ha aprofitat la visita per agrair la tasca de Toni Miró, director del centre que s’ha jubilat recentment per a cedir el seu lloc a un nou equip directiu encapçalat per Patricia Abego. El regidor ha lloat el treball de Miró en col·laboració amb l’AMPA en el desenvolupament del projecte educatiu del centre, el qual promou la participació de tot l’alumnat i de les famílies i fomenta la comunicació constant amb el professorat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *