Domingo, 23 de febrero, 2020  |  
Marzà, satisfet amb la negociació de la Comissió de Fadrell a Castelló: “hem eixit reforçats” Marzà, satisfet amb la negociació de la Comissió de Fadrell a Castelló: “hem eixit reforçats”

- 15 enero, 2020 -

El conseller d'educació culpa al finançament de l'Estat dels retards en el pagament del bo infantil Marzà, satisfet amb la negociació de la Comissió de Fadrell a Castelló: “hem eixit reforçats”

El conseller d’educació culpa al finançament de l’Estat dels retards en el pagament del bo infantil

EM/ Castelló Informació

El conseller de Cultura, Vicent Marzà ha mostrat el seu suport i la seua satisfacció pels resultats de la negociació de l’Acord de Fadrell per a la governabilitat de l’Ajuntament de Castelló. “ha sigut una eixida cap avant i ens sentim reforçats

És evident, ha esmentat, que cada grup de l’equip de govern pot mantindre opinions diferents, però el que eixirà reforçat és un acord per a millorar la vida de les persones.

Marzà ha esmentat també aquest matí als mitjans de comunicació, durant la seua visita a les instal·lacions del CEE Castell Vell, que la gestió autonòmica del Botànic ha aconseguit rebaixar la ràtio en tots els centres educatius. De fet, ha indicat, en els Centres de secundària, s’ha reduït entre cinc i 8 alumnes per aula. Hi ha més professorat que l’any anterior, i cal invertir amb recursos públics i amb un finançament adequat per a millorar el sistema educatiu

El conseller també s’ha mostrat crític amb els moviments generats pels partits de dreta contra el sistema educatiu en l’ús de llengües. Segons Marzà, l’objectiu és que tots els xiquets puguen aprendre tres llengües, valencià, castellà i anglés, i qualsevol altra postura per part d’això partits de dreta, no és més que un atac al valencià.

Quant al retard en el pagament del bo infantil, el conseller de Educació ha assenyalat que s’a reduït notablement el període de pagament, i que si hi ha retards, no és culpa de la Conselleria, sinó de l’Estat, que no transfereix a temps i com correspon aquests diners.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *