Miércoles, 19 de febrero, 2020  |  
María Tormo dibuixarà junt als xiquets “el futur que Almassora mereix” María Tormo dibuixarà junt als xiquets “el futur que Almassora mereix”

- 7 febrero, 2019 -

Més d'una treintena de xiquets s'inscriuen en Dibuixa'm Almassora, una activitat que segueix oberta a les famílies i que pretén recollir idees i propostes... María Tormo dibuixarà junt als xiquets “el futur que Almassora mereix”

Més d’una treintena de xiquets s’inscriuen en Dibuixa’m Almassora, una activitat que segueix oberta a les famílies i que pretén recollir idees i propostes dels més menuts

Castellón Información

Els xiquets d’Almassora seran demà els protagonistes d’una activitat, Dibuixa’m Almassora, que María Tormo, candidata del PP a les eleccions, ha organitzat per a recaptar idees, propostes i crítiques “dels més xicotets amb l’objectiu de millorar el nostre poble”. Més d’una trentena de xiquets i xiquetes, de totes les edats, ja s’han inscrit en un activitat dirigida a escoltar “als nostres veïns més xicotets, perquè les seues idees són grans, la seua saviesa és infinita i la seua sinceritat absoluta”.

Mestra del col•legi Ambaixador Beltrán, María Tormo, reconeix que “treballar amb xiquets és una lliçó diària de realitat”. “En ocasions, els adults generem problemes que no existien i ens obstinem en idees que lluny de donar solucions provoquen queixes i molèsties”. “És una sort poder escoltar-los i aprendre d’ells. I açò és precisament el que pretenem amb Dibuixa’m Almassora”, ha assenyalat la candidata del PP.

“Les inscripcions segueixen obertes i per a poder participar solament és necessari enviar un whatsapp al 685 796 190, perquè l’aforament del local, Parchís Chis, és limitat”. “L’única condició que els demanem als nostres xicotets és que ens dibuixen, ens escriguen, ens expliquen les seues magnífiques idees, perquè de ben segur ens seran d’utilitat per a transformar Almassora i construir el poble que ells gaudiran com a adults”.

Dibuixa’m Almassora se celebra demà divendres 8 en un local especialitzat en xiquets. Parchís Chis, en el carrer Sant Fernando, albergarà des de les 17.00 a les 19.00 hores un berenar en la qual els xicotets podran dibuixar les seues idees o explicar-les. I “en la qual jo prendré nota de tot per a escoltar què necessiten els xiquets d’Almassora i que com a servidors públics encara no hem sigut capaços de donar-los”. “Estic il•lusionada amb l’acolliment, però sobretot amb l’oportunitat de poder atendre als meus veïns, perquè els xiquets són fonamentals per a construir el futur del nostre poble”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *