Viernes, 10 de julio, 2020  |  
Marco agraeix als veïns del Grao la seua comprensió i demana mantenir “l’esperit per Sant Pere” Marco agraeix als veïns del Grao la seua comprensió i demana mantenir “l’esperit per Sant Pere”

- 29 junio, 2020 -

Simó emplaça els residents en el districte a celebrar "amb més ganes" les festes del patró en 2021 Marco agraeix als veïns del Grao la seua comprensió i demana mantenir “l’esperit per Sant Pere”

Simó emplaça els residents en el districte marítim a celebrar “amb més ganes” les festes del patró en 2021

Castellón Información

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat en valor les festes de Sant Pere en el dia del patró de la ciutat, una festivitat els actes de la qual van ser suspesos a causa de la situació sanitària. Marco ha volgut recordar en aquesta data la importància d’aquestes festes per a Castelló i especialment per al Grau. “Enguany no les podrem gaudir com de costum, però sé que tots els graueros i graueras mantenen viu l’esperit de les festes de Sant Pere malgrat la suspensió dels actes”, ha assenyalat l’alcaldessa.

Cal recordar que l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Sant Pere van acordar suspendre els actes el mes d’abril passat per a evitar aglomeracions davant la crisi sanitària de la covid-19, atés que la major part del programa festiu, que enguany estava previst entre el 27 de juny i el 5 de juliol, es desenvolupa al carrer i reuneix centenars de persones.

Marco agraeix “la comprensió dels veïns i veïnes i la seua col·laboració per a contindre la pandèmia”. Un agraïment que ha fet extensiu als col·lectius que solen implicar-se en els festejos, com la Confraria de Pescadors del Grau, que aquest dilluns ha celebrat una missa en honor al patró. A més, ha apuntat que “l’any vinent, si tot va bé, i de la mà de la Comissió de Festes de Sant Pere, gaudirem de la nostra setmana gran del Grau com es mereix”.

Per part seua, el tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha traslladat també un missatge d’ànim i agraïment a tots els veïns i veïnes que any rere any participen en les festes de Sant Pere, i, especialment, a les reines, el president infantil, la cort d’honor, les penyes i les colles. “Enguany el Grau no viurà les seues festes com ens hauria agradat, amb multitud d’actes que omplin d’alegria els nostres carrers. Per això, és d’agrair la sensibilitat de la Comissió de Festes de Sant Pere i de la ciutadania en general, que ha demostrat un gran sentit de la responsabilitat i que, a més, a través de les xarxes socials mantenen viu l’esperit festiu”, ha assenyalat Simó.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *