Viernes, 29 de mayo, 2020  |  
Lydia Hidalgo s’acomiada de la Regidoria d’Infantesa de Betxí en la Festa de final de curs de l’escoleta municipal Lydia Hidalgo s’acomiada de la Regidoria d’Infantesa de Betxí en la Festa de final de curs de l’escoleta municipal

- 13 junio, 2019 -

Entre les fites aconseguides en estos anys destaca la gestió dels Pressupostos Infantils, un referent a nivell comarcal Lydia Hidalgo s’acomiada de la Regidoria d’Infantesa de Betxí en la Festa de final de curs de l’escoleta municipal

Entre les fites aconseguides en estos anys destaca la gestió dels Pressupostos Infantils, un referent a nivell comarcal

Castellón Información

En la setmana dels acomiadaments d’alguns regidors de la corporació municipal de Betxí, hui ha arribat el torn de Lydia Hidalgo, encarregada en esta legislatura d’Infància, Neteja viària, Parcs i Jardins. L’últim acte públic en què ha participat ha estat en la festa de cloenda del curs de l’Escoleta Municipal Infantil Pequelar que, com tots els anys, ha reunit tots els xiquets i xiquetes per participar d’un berenar conjunt. A més a més, l’acte ha comptat també amb l’actuació del grup musical L’estranya companyia.

Hidalgo ha treballat en un àrea de nova creació i s’ha encarregat dels més menuts de la població, amb iniciatives que han tingut una magnífica acollida com la gestió dels Pressupostos Infantils. A més a més, de la seua ma s’ha procurat la neteja i condicionament dels parcs i jardins de la població, que han vist augmentades les seues atraccions infantils de manera exponencial.

Alfred Remolar, l’alcalde en funcions, ha destacat “el seu treball del dia a dia per solucionar els xicotets problemes i que són una part fonamental de la nostra gestió. En contacte permanent amb pares i mares, Lydia ha sigut un enllaç de primera magnitud entre el consistori i els veïns i veïnes del municipi”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *