Sábado, 30 de mayo, 2020  |  
L’UJI signa un acord per fomentar el transport sostenible entre la universitat i el lloc de treball L’UJI signa un acord per fomentar el transport sostenible entre la universitat i el lloc de treball

- 16 septiembre, 2019 -

La iniciativa cerca promoure l'ús de la bicicleta, els patinets, el transport públic i els viatges a peu L’UJI signa un acord per fomentar el transport sostenible entre la universitat i el lloc de treball

La iniciativa cerca promoure l’ús de la bicicleta, els patinets, el transport públic i els viatges a peu

Castellón Información

La Universitat Jaume I de Castelló i l’empresa Ciclogreen llancen un projecte pilot d’incentius, anomenat «Urban Mobility Challenge», amb l’objectiu de fomentar els desplaçaments sostenibles fins a la universitat o el lloc de treball.

La iniciativa, que està oberta a tot el públic, cerca promoure l’ús de la bicicleta, els patinets, el transport públic i els viatges a peu. Per a això, Ciclogreen ha creat una aplicació per a telèfons mòbils en la qual les persones que es sumen a aquest repte podran guanyar diferents premis a través d’un sistema de punts.

Les persones que acumulen almenys 100 cicles amb bicicleta, a peu, transport públic o cotxe compartit entraran en el sorteig de múltiples regals com a motxilles, gots tèrmics o horts urbans. Per cada quilòmetre amb bici, corrent o en patinet, cada usuari acumularà 2 cicles. Si l’usuari acudeix a la universitat o al seu lloc de treball caminant, obtindrà 4 cicles. D’altra banda, si les persones participants en aquest repte decideixen compartir cotxe, obtindran 1 cicle per cada 4 quilòmetres que recórreguen, mentre que els qui es desplacen utilitzant el transport públic, rebran 1 cicle per cada quilòmetre.

Aquesta activitat coincideix amb la Setmana Europea de la Mobilitat que es celebrarà del 16 al 22 de setembre de 2019, una campanya coordinada pel Ministeri per a la Transició Ecològica que aquest any porta el lema «Camina con nosotr@s». L’objectiu d’aquesta edició és sensibilitzar a la ciutadania i als responsables polítics sobre les conseqüències negatives de l’ús irracional del cotxe a les ciutats, així com dels beneficis dels desplaçaments sostenibles.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *