miércoles, 20 de enero, 2021  |  

- 2 diciembre, 2019 -

Les activitats s'inicien dimarts dia 3 i consten de la lectura dels drets, una exposició, una xarrada i un grafit

Les activitats s’inicien dimarts dia 3 i consten de la lectura dels drets, una exposició, una xarrada i un grafit

Castellón Información 

La Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat diversos actes per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Les activitats s’inicien dimarts, 3 de desembre, a les 13 hores a la Casa de l’Estudiantat amb la lectura col·lectiva dels drets de les persones amb discapacitat, amb la participació de la rectora de l’UJI, Eva Alcón; la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez, i la portaveu del Consell de l’Estudiantat, Laura Alcaide.

El vestíbul de la Facultat de Ciències de la Salut acollirà des del dia 3 fins al 9 de desembre una exposició d’estudiantat del Grau en Mestre/a d’Infantil i d’alumnat de l’Associació i Fundació Síndrome de Down de Castelló i del CEE Castell Vell, que pretén reivindicar la participació escolar, social i laboral com a eina essencial per aconseguir la plena inclusió de les persones amb discapacitat.

La Casa de l’Estudiantat acollirà dijous 5 de desembre d’11 a 14 hores una xarrada-taller titulada ‘Signo, luego existo’. I dimarts, 10 de desembre, a partir de les 9 hores, l’alumnat de quart curs de l’assignatura de Màrqueting Social i Polític del Grau en Administració i Direcció d’Empreses realitzarà el grafit ‘Sols amb igualtat serem millors’ davant de la font del Castàlia.

Les activitats han estat organitzades pel Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social, el Consell de l’Estudiantat, l’alumnat del Grau en Mestre/a d’Infantil, de l’Associació i Fundació Síndrome de Down de Castelló i del CEE Castell Vell amb la col·laboració del professorat de Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia; i per la Unitat de Diversitat i Discapacitat.

 

Google+
Whatsapp Telegram