Viernes, 5 de junio, 2020  |  
L’Oficina Municipal ha registrat 245 sol·licituds d’ajudes d’habitatge en Castelló L’Oficina Municipal ha registrat 245 sol·licituds d’ajudes d’habitatge en Castelló

- 13 septiembre, 2019 -

L'ajuntament preveu incrementar el pressupost d'aquesta iniciativa en 2020 després de la destacada recepció en l’edició d'enguany L’Oficina Municipal ha registrat 245 sol·licituds d’ajudes d’habitatge en Castelló

L’ajuntament preveu incrementar el pressupost d’aquesta iniciativa en 2020 després de la destacada recepció en l’edició d’enguany

Castellón Información

La convocatòria de les ajudes d’habitatge de 2019 que impulsa l’Ajuntament de Castelló ha superat totes les expectatives. L’Oficina Municipal d’Habitatge ha registrat 245 sol·licituds, de les quals 199 corresponen al pagament de lloguers i 39 a reformes d’interior d’habitatges (cuines, banys o actuacions d’accessibilitat).

La Regidoria d’Habitatge ha promogut enguany la segona edició d’aquestes ajudes, que han contemplat línies de finançament per al lloguer, reformes d’interior i la realització de l’informe d’avaluació d’edificis i del certificat d’eficiència energètica. El termini de presentació de la documentació va finalitzar l’11 de setembre i el gruix de peticions s’ha realitzat en les últimes tres setmanes. La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, destaca l’impacte d’aquesta segona convocatòria i anuncia un increment del pressupost de la iniciativa en 2020. Subratlla que es tracta d’unes ajudes que pretenen alleugerir la càrrega econòmica de les rendes baixes i mitjanes.

L’ajuda al lloguer ha comptat amb 199 sol·licituds. Finança fins a un 40% d’un lloguer a any vençut (de setembre de 2018 al mes d’aquest exercici de presentació de la sol·licitud). El contracte ha de ser inferior als 450 euros mensuals o als 5.400 anuals.

La subvenció per a rehabilitació interior (reforma de cuines i banys i adaptació per a persones amb diversitat funcional) ha rebut 39 propostes. Finança el 50% del pressupost amb un límit màxim de 2.400 euros.

Finalment, s’han tramitat altres dues ajudes de quanties menors pensades per a costejar dos tràmits que es requereixen per a l’execució d’obres com l’informe d’avaluació d’habitatges o el certificat d’eficiència energètica, amb fins a 100 euros de finançament en el primer i fins al 50% en el segon. S’han presentat sis casos en l’informe i un en el certificat.

Google+
Whatsapp Telegram


  • Estas ayudas deberian de publicarse, por mucho que la privacidad diga lo contrario, puesto que es dinero publico, y porque hay ayudas que si que son correctas, pero hay otras que no son correctas, porque los que perciben esas ayudas, primero tienen propiedades en sus países si son extranjeros, y si son nacionales, tienen ingresos en B, , que como todo esto no se controla bien , sobre todo los de las propiedades , por el B es mas dificil , hay gente que mereciéndolo se quedan fuera.

    Responder

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *