Domingo, 20 de enero, 2019  |  
La licitació de la III Fase de Recuperació del Palau-Castell de Betxí ja és una realitat La licitació de la III Fase de Recuperació del Palau-Castell de Betxí ja és una realitat

- 12 enero, 2018 -

Integrarà la restauració de la façana principal de l'edifici i de la planta baixa del s.XIX La licitació de la III Fase de Recuperació del Palau-Castell de Betxí ja és una realitat

Integrarà la restauració de la façana principal de l’edifici i de la planta baixa del s.XIX

Castellón Información

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha fet pública la licitació de la III Fase de Recuperació del Palau-Castell de Betxí que integrarà la restauració de la façana principal de l’edifici i de la planta baixa del s.XIX. D’esta forma s’inicia el procés burocràtic per formalitzar un noIntegrarà la restauració de la façana principal de l’edifici i de la planta baixa del s.XIXu contracte que continue amb el pla de recuperació d’este singular monument renaixentista.

Marzà i RemolarEl document oficial estableix el pròxim 26 de febrer com la data escollida per fer oficial la resolució del contracte i, per tant, s’espera que les obres puguen començar-se al llarg del mes de març. El projecte inclou la restauració de la major part de la façana principal, del s.XIX, així com també l’acabament de la planta baixa de la casa de Pasqual Meneu, que alberga uns murals de temàtica religiosa i mitològica que ja han sigut restaurats en l’anterior fase.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha mostrat la seua alegria per l’esperada notícia “ja que des de fa molts mesos ja vam arribar a un acord amb la Generalitat per fer efectiva esta ajuda”. Remolar ha volgut agrair expressament el treball i el compromís mostrat pel conseller Vicent Marzà i el seu secretari autonòmic Albert Girona que “des del primer moment van ser sensibles amb el projecte i es van comprometre a ajudar-nos en la recuperació de l’edifici”.

Cal recordar que en estos moments està a punt de començar també la Fase V que inclourà la rehabilitació de la primera planta de l’edifici modernista i que en el futur albergarà les dependències municipals. De forma paral·lela, s’està a l’espera de la resolució de la definitiva de la subvenció del Ministeri de Foment de l’1’5% cultural i dels fons Feder.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *