Domingo, 5 de abril, 2020  |  
L’escriptor Juan Gómez Jurado, plat fort del festival ‘satèl·lit’ Nules Negre L’escriptor Juan Gómez Jurado, plat fort del festival ‘satèl·lit’ Nules Negre

- 3 febrero, 2019 -

L’esdeveniment cultural se celebra per tercera vegada a la localitat on aterrarà aquest mes de febrer i comptarà amb projeccions i presentacions L’escriptor Juan Gómez Jurado, plat fort del festival ‘satèl·lit’ Nules Negre

L’esdeveniment cultural se celebra per tercera vegada a la localitat on aterrarà aquest mes de febrer i comptarà amb projeccions i presentacions

Castellón Información 

Nules  torna a ser seu del Festival Castelló Negre (FCN), un dels més importants i reconeguts a escala nacional de literatura del gènere negre i policíac. En concret, Nules Negre tindrà lloc en aquesta població de la comarca de la Plana Baixa els dies del 16 al 22 de febrer.

És la tercera vegada que s’inclou la població de Nules en aquest festival, que es celebra a la província de Castelló des de l’any 2010, en el qual participen Castelló, Vila-real, Benicàssim i Peníscola, “es tracta d’un esdeveniment cultural de gran importància no sols a la província de Castelló, per la qual cosa és un orgull que Nules siga una de les cinc localitats castellonenques que formen aquesta edició del Festival Castelló Negre. És una oportunitat per als nostres veïns i veïnes, i per als de la resta de municipis de la comarca de la Plana Baixa gaudir de diferents activitats gratuïtes en les quals rebrem la visita d’importants autors d’aquest gènere literari com ara Juan Gómez Jurado. A més, continuem treballant per a consolidar a Nules com un referent dins del món literari”, explica el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

IMG_6616La primera de les activitats tindrà lloc dissabte 16 de febrer, a les 22.00 hores, al Teatre Alcàzar amb la projecció de la pel·lícula Vértigo d’Alfred Hitchcock; també s’inclou en la programació cinema per als més menuts amb la pel·lícula Futbolísimos que tindrà lloc al Teatre Alcàzar diumenge, 17 de febrer, a les 18.00 hores.

Dins del Cicle Literatura Negra per a Joves, dijous 21 de febrer, hi haurà una activitat per l’alumnat de l’IES Gilabert de Centelles que rebrà la visita de l’escriptor Pablo Sebastià que presentarà la seua última obra “Reikiavik”.

L’activitat més important de la programació tindrà lloc a la Biblioteca Municipal divendres 22 de febrer, a les 20.00 hores, i estarà protagonitzada per l’escriptor Juan Gómez Jurado, que presentarà en el Club de Lectura Cosas & Musas de Nules la seua última obra Reina Roja. Sobre això, Patricia Arteno, en representació de l’organització del festival assenyala que “es tracta d’un dels autors de moda i un dels escriptors més traduït, en més de 40 països, i  la seua actual novel·la Reina Roja és ja la més llegida d’Europa en format digital. De fet Juan Gómez Jurado estarà a Nules pel interès i treball del Club de Lectura Cosas&Musas de la localitat”.

Precisament, des de la Regidoria de Biblioteca es vol destacar la importància de la col·laboració del Club de Lectura Cosas&Musas en l’organització de Nules Negre i d’altres activitats relacionades en la promoció de la lectura i dels llibres.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *