Martes, 26 de mayo, 2020  |  
Les persones majors de Borriana inicien les festes de la Misericòrdia amb ball, música i berenar Les persones majors de Borriana inicien les festes de la Misericòrdia amb ball, música i berenar

- 6 septiembre, 2019 -

La desfilada de Fanalets fets pels propis veïns i veïnes il·luminarà la ciutat la vespra del dia de la patrona Les persones majors de Borriana inicien les festes de la Misericòrdia amb ball, música i berenar

La desfilada de Fanalets fets pels propis veïns i veïnes il·luminarà la ciutat la vespra del dia de la patrona

Castellón Información 

Les persones més majors de la ciutat inicien les festes patronals de la Misericòrdia aquesta vesprada a la Llar Fallera a les 17h amb el tradicional ball de la tercera edat, amb música i berenar, perquè, a més de participar activament en les activitats previstes en el programa de festes durant la setmana, l’Ajuntament ha organitzat alguns actes específics que tradicionalment se celebren per a aquest col·lectiu de persones. 

Així, també tindran un altre ball amb berenar i música el darrer dissabte de les festes, i en aquesta ocasió comptaran amb una pantalla gran per a poder vore, sense desplaçar-se, els tres bous braus previstos per a aqueixa vesprada, entre els quals es troba ‘Nubarrón’.

La desfilada de Fanalets il·luminarà la ciutat la vespra del dia de la Misericòrdia, en la XVII edició en la qual Borriana celebrarà, la nit del dissabte dia 7, el seu recorregut que s’iniciarà a les 22.30h en la plaça de Rafel Martí de Viciana i que recorrerà la Tanda, la plaça de Mercé, Sant Serapi, el Barranquet i el Pla de Sant Blai, per a finalitzar l’itinerari en el porrat en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia. Cartell Fanalets 2019

En l’acte participarà la colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana i comptarà amb la col·laboració de Glòria Olivares. Durant el recorregut amb la llum dels ‘fanalets’ il·luminant els carrers es cantarà la cançó popular ‘El sereno i la serena’. 

Prèviament, el mateix dia 7 a les 19h, a les portes del CMC Mercè tindrà lloc el taller per a la confecció de fanalets. Per a poder participar s’haurà de portar un meló d’Alger, una cullera i un ganivet. Es repartiran melons d’Alger al CMC Mercé des del dia 6 per a tots aquells xiquets i xiquetes que vulguen participar a la desfilada.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, anima a participar, tant les persones  grans com els més menuts, en la confecció del fanalet i en la posterior desfilada i d’aquesta manera conservar una tradició borrianenca recuperada, que ja s’ha convertit en “un dels actes més representatius de les Festes de la Misericòrdia”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *