Lunes, 19 de agosto, 2019  |  
El PP denuncia que Les Fighters de Vila-real han d’anar-se’n a entrenar a Oropesa El PP denuncia que Les Fighters de Vila-real han d’anar-se’n a entrenar a Oropesa

- 8 febrero, 2019 -

L’equip d'hoquei en línia es veu obligat per “la falta d'infraestructures adequades a la ciutat” El PP denuncia que Les Fighters de Vila-real han d’anar-se’n a entrenar a Oropesa

L’equip d’hoquei en línia es veu obligat per “la falta d’infraestructures adequades a la ciutat”

Castellón Información

“La falta d’infraestructures adequades ha fet que Benlloch haja desnonat a un altre club esportiu de la localitat“, ha denunciat el PP de Vila-real. El Club Les Fighters d’hoquei en linea s’ha hagut d’anar a Oropesa a entrenar per a adaptar-se al sòl reglamentari que demana la Federació Espanyola de Patinatge per als partits de Lliga Elit.

Un paviment que no està a Vila-real, de la mateixa forma que diversos clubs esportius entrenen i competeixen fora de Vila-real per falta d’infraestructures.

Una greu situació que el regidor del PP, Carlos Gil, considera que “posa de manifest que l’alcalde no inverteix en matèria esportiva, sinó en propaganda i marques, però no en el que de debò fa falta”.

Gil ha lamentat que “un club com Les Fighters que estan en l’elit no compten amb el suport econòmic de l’Ajuntament” i ha recordat que “tant que venen la marca de ‘Vila-real avaça en esports’ haurien de saber que sense esportistes no hi ha avanç”.

El regidor ha exigit que “d’una vegada per sempre reflexionen i s’adonen de les necessitats dels clubs de la ciutat”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *