Domingo, 20 de enero, 2019  |  
Les Coves de Vinromà viu el seu tradicional Sant Antoni Les Coves de Vinromà viu el seu tradicional Sant Antoni

- 13 enero, 2018 -

S'han repartit prop de 2.000 coquetes, preparades per les Mestresses de Casa Les Coves de Vinromà viu el seu tradicional Sant Antoni

S’han repartit prop de 2.000 coquetes, preparades per les Mestresses de Casa

Castellón Información

Les Coves de Vinromà ha celebrat la festivitat de Sant Antoni, una jornada organitzada pels Cavallistes Les Coves i l’Associació Joventut Covarxina en col·laboració amb l’Ajuntament i la Caixa Rural, que ha estat marcada per les tradicions lligades al foc com l’entrada del ròssec i la crema de la foguera. Els veïns i veïnes han eixit al carrer per gaudir d’aquesta festa, que ha arrancat a primera hora del matí a la zona de Les Fontanelles, on després de l’esmorzar s’ha enganxat el ròssec als cavalls per al seu posterior trasllat al poble.

IMG_9207

 

El repartiment d’unes 2.000 coquetes, preparades per les Mestresses de Casa, i la crema de la foguera han estat els actes principals de la vesprada. A partir de les 19:30 hores s’han beneït els animals i s’ha repartit aquest dolç típic, juntament amb un got de xocolate calent i melindros cuinat per l’Associació de Jubilats i un grup de voluntàries. Seguidament, s’ha pres foc a la foguera a la Plaça Espanya. A la nit la Pista Ravaleta s’ha convertit en l’epicentre de la festa, on veïns i veïnes han participat en el sopar de ‘pa i porta’ recuperat aquest any. La vetllada ha continuat amb la música d’una disco mòbil.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *