sábado, 31 de octubre, 2020  |  
L’Alcora ofereix un curs de primers auxilis per a la ciutadania L’Alcora ofereix un curs de primers auxilis per a la ciutadania

- 1 agosto, 2020 -

El curs, que serà impartit per Creu Roja, es compon d'una xarrada taller de primers auxilis i un taller pràctic L’Alcora ofereix un curs de primers auxilis per a la ciutadania

 

El curs, que serà impartit per Creu Roja, es compon d’una xarrada taller de primers auxilis i un taller pràctic

Castellón Información

L’Ajuntament de l’Alcora durà a terme pròximament cursos per a la formació en primers auxilis. Estaran dirigits al personal docent dels centres educatius, representants de les associacions culturals i esportives i personal del consistori.

El curs, que serà impartit per Creu Roja, es compon d’una xarrada taller de primers auxilis i un taller pràctic de reanimació cardiopulmonar.

La iniciativa té com a objectiu principal dotar als participants de coneixements teòrics-pràctics sobre les principals tècniques de primers auxilis. “Adquirir coneixements i habilitats és fonamental en casos d’emergències sanitàries”, indiquen des del Govern municipal, destacant que “reaccionar a temps pot salvar vides”.

Google+
Whatsapp Telegram