Jueves, 16 de julio, 2020  |  
L’Ajuntament d’Alcora crearà una línia de ajudes per a medicaments no inclosos en la Seguretat Social L’Ajuntament d’Alcora crearà una línia de ajudes per a medicaments no inclosos en la Seguretat Social

- 20 noviembre, 2019 -

La iniciativa es pren en susbtitució de l'actual targeta sanitària de la tercera edat L’Ajuntament d’Alcora crearà una línia de ajudes per a medicaments no inclosos en la Seguretat Social

La iniciativa es pren en susbtitució de l’actual targeta sanitària de la tercera edat

Castellón Información

L’Ajuntament de l’Alcora ha anunciat la creació d’una línia de subvencions per a medicaments no inclosos en el sistema de la Seguretat Social en substitució de l’actual targeta sanitària de la tercera edat.

La iniciativa es pren en compliment de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, seguint els principis establerts de transparència, concurrència i objectivitat.

El consistori ja està elaborant les bases reguladores perquè entren en vigor l’any que ve, ja que la targeta sanitària de l’Ajuntament deixarà d’estar en funcionament a partir del 31 de desembre de 2019.

Així ho ha explicat la regidora de Polítiques Inclusives, Tica Pons, qui ha indicat que “abans de publicar-les, s’informarà detalladament la ciutadania”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *