Domingo, 20 de septiembre, 2020  |  
L’Ajuntament d’Almassora implantarà 15 contenidors nous de plàstic en diferents punts del municipi L’Ajuntament d’Almassora implantarà 15 contenidors nous de plàstic en diferents punts del municipi

- 16 julio, 2020 -

Ha arribat a un acord amb Reciplasa a través del concurs de millora del medi ambient organitzat per la pròpia societat L’Ajuntament d’Almassora implantarà 15 contenidors nous de plàstic en diferents punts del municipi

El consistori ha arribat a un acord amb Reciplasa a través del concurs de millora del medi ambient organitzat per la pròpia societat

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora al costat de la societat Reciplasa han decidit implantar 15 contenidors nous de plàstic en diferents punts de la localitat. Després de l’augment del volum d’aquest tipus de residus en les últimes dates, la Regidoria de Gestió de Residus va decidir augmentar el servei. Per a això, el consistori ha arribat a un acord amb Reciplasa a través del concurs anual de millora del medi ambient organitzat per la pròpia societat. El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) ha començat aquesta setmana amb la instal·lació de la meitat dels contenidors.

El procés de canvi consisteix en el buidatge d’un contenidor subterrani de paper i cartó per a substituir el seu ús per l’abocament de residus de plàstic i envasos, ja que admeten un major volum de fem. Així, el consistori col·locarà en la superfície un contenidor individual de paper i cartó. Amb aquest canvi, les zones amb contenidors subterranis comptaran amb dos depòsits per al plàstic i un per al vidre; a més, del contenidor de paper i cartó situat en la superfície.

Els punts d’Almassora que comptaran amb un contenidor de plàstic més són: les places de Pere Cornell, Doctor Fleming i Rei Don Jaume I; les avingudes José Ortiz i Borriana; i els carrers Santa Cruz escaira amb Verge del Lledó, Boqueres cantonada amb Barcelona, Sant Jaume, Constitució escaira amb Jesús i María, Estatut d’Autonomia, Sant Crist escaira amb Oropesa, Francisco Pizarro cantonada amb Enric Valor, Sant Pere escaira amb Benassal i Colón cantonada amb San Salvador.

L’empresa Foment de Construccions i Contractes (FCC), responsable de la recollida de fem a Almassora, va facilitar aquesta setmana una anàlisi a la Regidoria de Gestió de Residus sobre els abocaments diaris dels mesos d’abril i maig. Durant el mes d’abril, l’empresa va recollir un total de 14.080 quilos de residus domiciliaris; a més, els treballadors van haver de retirar 24.380 quilos de voluminosos dels carrers que no estaven programats. Durant el mes de maig, la companyia va retirar un total de 13.620 quilos de residus domiciliaris.

“Després de la fi del cofinament vam tindre una demanda molt major en la gestió dels residus, sobretot en els contenidors de plàstic que estaven desbordats, per això hem decidit, al costat de Reciplasa, oferir a la ciutadania d’Almassora un servei més ampli en aquest aspecte”, ha declarat l’edil de Gestió de Residus, Javier Martí.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *