Jueves, 24 de mayo, 2018  |  

- 20 abril, 2017 -

L'Aula donarà suport a la mostra Imaginària Fotografia en Primavera que es realitzarà des de principis de maig fins a juny

Castellón Información

L’Aula Dávalos-Fletcher de la Cultura renova en 2017 el seu compromís amb la difusió de la cultura, l’art i la ciència amb el suport a nombroses activitats que van des de la mostra fotogràfica Imaginària a la formació en dansa, passant pel Concurs de Jazz, entre altres. L’Aula creada per la Fundació Dávalos-Fletcher i la Universitat Jaume I en abril de 2014 col·labora en l’apartat de difusió de la ciència en les olimpíades acadèmiques i dóna suport a les accions desenvolupades per la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de l’UJI.

En 2017 l’Aula Dávalos-Fletcher de la Cultura donarà suport a la mostra Imaginària Fotografia en Primavera que es realitzarà des de principis de maig fins a juny. En l’àmbit musical, l’Aula col·labora amb la Big Band UJI i els concerts que ofereix tant a la primavera com al Nadal, així com amb el Concurs de Jazz que en 2017 celebra la seua vuitena edició. El suport de l’Aula Dávalos-Fletcher arriba també a la dansa, amb el recolzament als tallers de dansa contemporània, ballet i flamenc organitzats pel Servei d’Activitats Socioculturals de l’UJI.

La difusió del coneixement abasta a més l’àmbit de les ciències. En aquest camp, l’Aula col·labora en les Olimpíades acadèmiques organitzades anualment a l’UJI per a estudiantat preuniversitari. A més, dóna suport a la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat i a les seues accions de divulgació de la ciència entre les quals es troba el videoblog Ciència UJI TV, les jornades de comunicació de la ciència per a investigadors i la producció i difusió de vídeos de ciència.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *