viernes, 27 de noviembre, 2020  |  
La Llosa ultima els preparatius per a l’inici del curs escolar La Llosa ultima els preparatius per a l’inici del curs escolar

- 3 septiembre, 2020 -

L'Ajuntament ha realitzat la contractació de més personal de neteja i desinfecció per al col·legi La Llosa ultima els preparatius per a l’inici del curs escolar

 

L’Ajuntament ha realitzat la contractació de més personal de neteja i desinfecció per al col·legi

Castellón Información

L’Ajuntament de La Llosa ha dut a terme diversos treballs de desinfecció i neteja en el col·legi Vicente Faubell Zapata i en la ludoteca municipal.

Així mateix, l’Ajuntament ha realitzat la contractació de més personal de neteja i desinfecció per al col·legi. D’aquesta forma, es reforça el servei habitual per a crear un espai segur per a alumnat i professorat, ja que, en horari escolar, hi haurà en tot moment una persona netejant i desinfectant el centre educatiu.

De cara a l’inici de curs també s’han marcat les distàncies de seguretat en el sòl. Amb tot, se cerca una volta a les aules segura i seguint en tot moment les recomanacions enfront del Covid19.

A més, s’han aprofitat els mesos d’estiu per a realitzar diverses reparacions i pintar tant l’exterior com l’interior del centre escolar.

Google+
Whatsapp Telegram