jueves, 29 de octubre, 2020  |  
La Diputació participa del projecte europeu VET UP per a creació de xarxes de proveïdors d’FP La Diputació participa del projecte europeu VET UP per a creació de xarxes de proveïdors d’FP

- 16 enero, 2020 -

Signa el document fundacional de la xarxa junt amb altres 12 entitats de proximitat valencianes entre les que estan La Vall d'Uixó o Betxí La Diputació participa del projecte europeu VET UP per a creació de xarxes de proveïdors d’FP

Signa el document fundacional de la xarxa junt amb altres 12 entitats de proximitat valencianes entre les que estan La Vall d’Uixó o Betxí

Castellón Información

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha participat aquest matí en la reunió fundacional de la Xarxa Valenciana d’Entitats Proveïdores de Formació Professional celebrada a la localitat d’Alzira (Ribera Alta). A la signatura dels estatuts de la xarxa s’han adherit altres 12 administracions de proximitat, entre les quals es troben els ajuntaments de Betxí i la Vall d’Uixó.

Ferrando ha manifestat que l’objectiu és «cooperar amb altres institucions del País Valencià que fomenten l’FP per a augmentar la qualitat i l’atractiu de l’oferta d’aprenentatge i assessorament que ja ofereix l’àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló».

2020-01-16 Foto Pau Ferrando signa Xarxa Val FP

A més, la institució supramunicipal, al costat dels altres membres fundadors de la xarxa, formarà part del projecte VET UP, liderat per l’Ajuntament d’Alzira. Aquesta iniciativa, situada en el marc del programa Erasmus+, tindrà dos anys de duració i compta amb un pressupost total de 440.077€, finançats al 80% per la Unió Europea.

La finalitat del projecte és la presentació de propostes que fomenten la creació de xarxes i associacions transacionals i nacionals de proveïdors d’FP a escala nacional i europea. A més, les propostes han de fomentar també la comunicació, la difusió i el suport per a l’aplicació de l’agenda política de la FP a escala nacional i de la UE, intercanviar coneixement, impressions i experiència sobre l’aplicació de polítiques i l’intercanvi de les millors pràctiques en matèria d’excel·lència en la Formació Professional.

El projecte també planteja tres visites d’estudi. La primera té com a temàtica la formació professional dirigida a persones desocupades; la segona tracta de conèixer les formes de treball de la xarxa francesa, intercanvi de bones pràctiques i experiències; i la temàtica de la tercera visita és la relació entre la formació professional i les empreses.

Google+
Whatsapp Telegram