martes, 26 de enero, 2021  |  
TROVAM-Pro Weekend clausura la huitena edició amb les actuacions de Vetusta Morla i Ciudad Jara TROVAM-Pro Weekend clausura la huitena edició amb les actuacions de Vetusta Morla i Ciudad Jara

- 15 noviembre, 2020 -

Una de les conferències es va dur a terme amb el productor i guitarrista Juanma Latorre TROVAM-Pro Weekend clausura la huitena edició amb les actuacions de Vetusta Morla i Ciudad Jara

Una de les conferències es va dur a terme amb el productor i guitarrista Juanma Latorre

Castellón Información

La darrera jornada de la Fira Valenciana de la Música s’acomiada amb les actuacions de Vetusta Morla i Ciudad Jara. A més, la huitena edició de TROVAM-Pro Weekend ha comptat amb la conferència de Juanma Latorre.

La intensa programació artística i professional va obrir les portes el passat dijous amb les taules de debat ‘Decisions polítiques i indústria musical després d’una pandèmia’ i ‘Què passa amb l’estatut de l’artista?’. També es van organitzar diversos tallers com ‘Subvencions a Sales de Concerts. Com presentar-les i com justificar-les’, ‘Playlisting Spotify’ o ‘La industria del videoclip, una mirada pro’. També es va celebrar una conversa amb Christina Rosenvinge, cantant i compositora Premi nacional de les músiques actuals 2018 a càrrec de la periodista Maria Molina.

El divendres 13 va ser el torn de les Jornades de Turisme & Indústria Musical (TIIM), la conversa amb el productor, músic i compositor Raül Refree a càrrec d’Asun Pérez, la xarrada Premis MIN 2020, La reinvenció en un programa de TV i els tallers ‘Sponsoring– Com atraure marques al teu esdeveniment’ i ‘Data Analytics’.

El dissabte se’n van presentar diversos llibres de literatura musical i es va produir una interessant conversa amb Juan Manuel Latorre, productor i guitarrista de Vetusta Morla a càrrec de la periodista cultural Carla Melchor.

Entre les actuacions musicals viscudes a la capital de la Plana es troben concerts com el d’Amazonians, Anna Andreu, BlackFang, Cactus, Ciudad Jara, Elma SambeatEscuchando Elefantes, Futuro Terror, Le Parody, Maria Jaume, Meritxell Neddermann, Nuc, Tardor, Vienna, Xavier de Bétera o Zetak.

Google+
Whatsapp Telegram