martes, 19 de enero, 2021  |  

- 1 diciembre, 2020 -

Des de hui fins al 31 de desembre comprar al municipi donarà opció a participar en el sorteig d'un total de 5000 euros en...

Des de hui fins al 31 de desembre comprar al municipi donarà opció a participar en el sorteig d’un total de 5000 euros en premis

Castellón Información

L’Ajuntament de Cabanes ha posat en marxa la segona campanya de foment del comerç local ‘Reactivem Cabanes’ en aquesta ocasió amb motiu de les celebracions de Nadal. D’aquesta manera, des de hui fins al 31 de desembre comprar en els comerços i serveis de Cabanes i La Ribera donarà opció a participar en el sorteig d’un total de 5000 euros en premis.

En adquirir un article en els establiments participants es rebrà una targeta que s’haurà de depositar degudament emplenada al costat del tiquet de compra en les urnes habilitades en el propi ajuntament o en la Tinença d’Alcaldia de la Ribera. D’aquesta manera, es podrà optar a 40 premis de 50 euros, 15 de 100 euros i 5 de 300 euros. Els premis, a canviar en qualsevol dels locals participants, se sortejaran públicament.

Cal indicar que la campanya naix de la taula que es va constituir per a mitigar els efectes de la Covid-19.

Establiments

Participen més de 50 negocis locals dels sectors de l’alimentació, restauració, centres d’estudis, perruqueries i estètica, salut i benestar, tallers d’automoció, farmàcies i altres. Concretament, són: Alimentación Mª Carmen, Carniceria Nati Segarra, Panadería Fran, Panadería Miguel, Supermercado Alimer, Supermercado Oromarket, Spar, Natural Fruits, Forn de Pepa, Bar Branto, Bar Casa Manolo, Bar Siglo XX, Bar Toni, Biofosil (Áre de servicio), La Cafetería, La Trobada, Restaurante Casa Tere, Restaurante L’Hostals, Restaurante Venta de Germán, Tasca L’Aveall, Restaurante La Terreta, Repàs Araceli, Centre d’Aprenentatge A3, Centro de Estudios Clips, Peluquería Martí, Peluquería Laura Parejo, Peluquería Silvia, Espai Estètic Ana Amer, Peluquería Amparo Amer, Climm- Clínica i gimnàs, Clínica Podológica Mercedes Herrera, Clínica Dental Traver, Ignacio Julve Osteópata, Santi Safont Osteópata, Ángela Julve Fisioterapia, Automecánica La Ribera, Automoción Parres, Taller Esteban, Talleres Beltrán Motor, Talleres Jordi, Julve Chapa y Pintura, Farmacia Gilabert, Botiquín de La Ribera, Farmacia Mª Ángeles Colino, Bodegas Ildum, Bar Cooperativa Cabanes, Electrodomésticos Cifre, L’Estanc de Cabanes, Quiosc La Font, Estanco Venta de Germán, Hotel Via Natura, Silca 2015, Peixos Dori, Restaurante Casa Artemio, JL Roca Informática, Dentista Oíza Cólera, Síncopa Centro de Música Moderna, Pub Beguim i Carnicerías Flor.

Google+
Whatsapp Telegram