Jueves, 16 de julio, 2020  |  
Almassora “esclata” per donar la benvinguda a les Festes del Roser Almassora “esclata” per donar la benvinguda a les Festes del Roser

- 4 octubre, 2019 -

La patrona estrena bandera de la cort d’honor i llueix renovada després de la restauració Almassora “esclata” per donar la benvinguda a les Festes del Roser

La patrona estrena bandera de la cort d’honor i llueix renovada després de la restauració

Castellón Información

Un espectacle de música i llum des de la plaça Major donarà la benvinguda aquesta nit a les festes del Roser d’Almassora. L’Esclat de festa marcarà l’arribada de nou dies de celebracions en honor a la patrona amb més de 120 actes gratuïts distribuïts pel municipi. La de hui serà la primera nit del Bus de la Festa, el nou servei de transport gratuït nocturn a demanda.

Sede AECCLa regidora de Festes, Isladis Falcó, ha avançat que tot està preparat en la plaça Major de la Vila per a submergir a la ciutadania en un “intens i extens programa d’actes, que coincidirà amb dos festius, el 9 i el 12 d’octubre, per la qual cosa esperem que siga una setmana multitudinària”. Les celebracions arrancaran amb el tret del coet anunciador des del balcó de Ca la Vila i l’anomenada a la festa de la reina, Nuria Alcalde Vedrí, i les seues dames, Mar Rouco Cantavella i Núria Dealbert Lafuente.

Molt abans, aquest mateix matí, la corporació visitarà a les persones més majors d’Almassora: Amparo Martinavarro Artero ‘Santeta’, de 104 anys, i Vicente Safont Montins, que complirà 106 en desembre. Els actes continuaran a la vesprada amb la missa i benedicció de la imatge restaurada de la patrona i la nova bandera de la cort d’honor com a part central de la jornada. En finalitzar tindrà lloc el besamans a la patrona.

El programa del dia també inclou la inauguració de l’exposició de fotografia nocturna ‘La llum de la foscor’, de Gilberto Membrado en el Espai Mercat; l’obertura de la nova seu de l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Almassora i la inauguració de l’exposició de pintura ‘Insight’ a càrrec de l’artista Isidoro Moreno López en els salons de CaixAlmassora. En l’apartat més festiu tindrà lloc l’obertura del casal del vi i el pa i porta de la plaça de la Picaora.

Exposición fotografía MembradoA més, el Recinte Fester obrirà les seues portes amb l’actuació del dj Kensi Núñez i a la Vila estan previstes orquestres i actuacions fins a la matinada per a donar la benvinguda a les celebracions en honor a la Mare de Déu del Roser. Les persones que desitgen tornar a casa en transport públic podran fer-ho des de les 2.00 hores en el Bus de la Festa que eixirà des de la confluència del camí Benafelí i el carrer Manuel Vivanco i que disposarà de parades a demanda dins de l’itinerari oficial.

Dissabte 5

La jornada del dissabte arrancarà amb el tancament de vaques de la ramaderia Partido de Resina i la posterior exhibició de diversos exemplars, així com amb els dos bous cerrils en horari vespertí. En l’apartat musical, el tribut a Manolo García coparà l’activitat en la plaça Pere Cornell a partir de les 20 hores. La festa seguirà de matinada en el Recinte Fester amb l’orquestra La Bestia i el dj Bovea.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *