Jueves, 16 de julio, 2020  |  
El Pregó infantil i una ruidosa globotà donen el tret d’eixida a les festes de Les Alqueríes El Pregó infantil i una ruidosa globotà donen el tret d’eixida a les festes de Les Alqueríes

- 4 octubre, 2019 -

Els bous i les vaques seran els principals protagonistes de la jornada del dissabte El Pregó infantil i una ruidosa globotà donen el tret d’eixida a les festes de Les Alqueríes

Els bous i les vaques seran els principals protagonistes de la jornada del dissabte

Castellón Información

Els més menuts de Les Alqueries han sigut els encarregats de donar el tret d’eixida a les festes patronals de la vila. A les 18.00 hores el Pregó infantil seguit d’una nombrosa ‘globotà’ iniciavan les activitats en les que la localitat ret honors durant 9 dies a la seua patrona, La Mare de Déu del xiquet perdut.

El ‘tardeo’, amenitzat pel grup ‘Art Flamenc‘ ha fet l’espera més dolça i és que seguidament i des del balcó de l’Ajuntament s’ha llegit el manifest i s’ha llançat el ‘xupinazo‘ que ha declarat oficialment les festes com iniciades.

Globotà Les AlqueriesLes celebracions continuen aquesta nit amb la macrofesta Grand Vision Festival, la Festa Flamenca i l’actuació de Los Hombres de Paco Rock Band que faran gaudir a veïns i visitants fins altes hores de la matinada.

La jornada de demà començarà de bon dematí amb el Bou en corda (8.00 hores), una jornada en la que bous i vaquilles seran els principals protagonistes fins a la nit quan tornarà la marxa a la localitat amb l’actuació de l’Orquestra Zoom i el Dushita’s Festival.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *